Witam, mam 80 B4 z taką pompką
a chcę mieć zdalny zamek, więc znalazłem taką
KLIK
I tu rodzi się problem. Czy da się to normalnie podpiąć skoro mam całkiem inne złącza? Dzięki za pomoc
[B4 1.9 1Z] Zamiana pompki centralnego zamka, na taką z zdal
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Wkładki w drzwiach będą problematyczne w przypadku ręcznego otwierania kluczykiem jeśli chodzi o B4 doprowadzi to to blokady pompki no i nie będzie z kluczyka mechanicznego działać pompka. I nowy sterownik ma sporo większe możliwości DWA, Komfort itd które nie będą działać.
Najłatwiej w montażu mieli by ludzie z cabrio lub ten co posiada sterownik z DWA.
Najłatwiej w montażu mieli by ludzie z cabrio lub ten co posiada sterownik z DWA.
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Nie ma dobrych rozwiązań, 5 lat temu kupiłem alarm z powiadomieniem na pilota i nie ma już do kupienia pilotów bo trochę mi się połamał. Żebym wtedy wiedział że cabrio miało scyzoryki oryginalne nawet bym sie nie zastanawiał tylko załatwił sobie cały komplet ze szrotu zamki, wkładka stacyjki kluczyk z pilotem. Bo przednie wkładki idzie jakoś przeboleć ze nie będą działać i tak sporo kluczyków pasuje do jednej wkładki.
Ale nie wiem czy sobie poradzisz bo sporo jest do przerobienia, jak i do przekodowania sterownik.
Ale nie wiem czy sobie poradzisz bo sporo jest do przerobienia, jak i do przekodowania sterownik.