Sonda pokazuje napiecie na wolnych obrotach okolo 0.25v a najwyzsze jakie udalo mi sie osiagnac na wysokich bylo 0.65v wiec chyba w porzadku jutro sprawdze przy pracy na gazie czy leje i wymienie ten czujnik tylko obawiam sie potem ustawiania zaplonu bi mialem kiedy abk i byly straszne jaja z tym
[ Dodano: 2017-10-16, 11:25 ]
Wiec tak czujnik wymieniony gdy auto przelaczy sie na gaz na przepustnicy nie ma ani kropli benzyny czyli tak jak byc powinno auto nadal mi szarpie i wypadaja zaplony trace juz sily
[ Dodano: 2017-10-16, 13:39 ]
Rozkrecilem caly gaznik wszystkie wezyki sa szczlne podstawki uszczelki itd cale wszystko ladnie przylega odpalalem auto z odlaczonymi i zaslepionymi wszystkimi wezykami odpala obroty trzyma ale nadal wypadaja zaplony
[ Dodano: 2017-10-17, 01:04 ]
Ma ktos moze schematy pinow do steronika Ecu? Bo mam wrażenie ze gdy wypadaja zaplony wskazowka z obotomierza opada jakby brakowalo pradu moze tam tkwi problem w zasilaniu
[ Dodano: 2017-10-17, 02:07 ]
Ma ktos moze schematy pinow do steronika Ecu? Bo mam wrażenie ze gdy wypadaja zaplony wskazowka z obotomierza opada jakby brakowalo pradu moze tam tkwi problem w zasilaniu