Jeszcze nie wiem , czekaja na montaż , a w tym roku już ich nie założę ,Aleksander_PL pisze: Czy ta różnica między Girlingiem 54 a 60 jest aż tak duża?
Kumplowi w BMW E36 z 91r. tez na freon R12 nabiłem R134a, bez żadnych modyfikacji, działa do dzisiaj. R12 już jest nigdzie nie dostępny, choć jakby poprosił przyjaciół ze wschodu to może by banieczkę przywieźliKrzysiek 84 pisze:1993r , więc na freonie , a nie znalazłem w okolicy nikogo , kto by nabił mi tym czynnikiem układ.wujo1 pisze:zastanawia mnie czemu klimę wyrzuciłeś ?
Klima dokładana , z tego co wnioskuję , to już we Włoszech z takim innym dziwnym napinaczem na śrubie , czasem można spotkać takie wersje.
Czynnik już skończył się i jezdziłem tak , aż kiedyś zaczęło odzywać się łóżysko w kompresorze , więc zdemontowałem ją i wstawiłem normalne mocowanie alternatora z samonapinaczem , gdzyż w planach był jeszcze Fmic.
Jutro bym chciał umyć auta i nawoskować już na zimę , tylko nie wiem czy pogoda pozwoli na to.dirtydiana pisze: daj znać jak ten wosk się sprawuje, muszę coś kupić takiego
Dzieki , końcówki sa lekko przetarte , Ale może jak będę miał cierpliwość , to wypoleruję je trochę.Mateusz_175 pisze:Wypoleruj końcówki wydechu
80tka bardzo ładna
Wizualnie napewno bedzie ładnie wyglądało , a funkcjonalnie to bedzie twardo dzieki poliuretanom zamontowanym w wahaczach , sankach , pod drążek stabilizatora i poduszkom skrzyni biegówandrzejsz23 pisze:Dobra sprężyna wpadnie na nowy sezon![]()
Będzie klasa Krzysztof jak je założysz + felga od compi =miód malina