[80 B4 1.9TDI 1Z] Złącze diagnostyczne
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Panowie takie pytanko odnośnie gniazda diagnostycznego , montował ktoś wewnątrz pojazdu w naszych niuniach ?
mam zamiar wyrezać taką przejściówkę do wewnątrz pojazdu co by za każdym razem nie otwierać maski itd. alby podłączyć vaga.
mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie najlepiej umiejscowić nowe gniazdo w schowku , w półce pod kierownicą a może jak są w A4 pod tylna popielniczką
z góry wielkie za porady
mam zamiar wyrezać taką przejściówkę do wewnątrz pojazdu co by za każdym razem nie otwierać maski itd. alby podłączyć vaga.
mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie najlepiej umiejscowić nowe gniazdo w schowku , w półce pod kierownicą a może jak są w A4 pod tylna popielniczką
z góry wielkie za porady
PieterB chcę zaczytać kody błędów u brata w samochodzie bo niedawno kupił i chcemy wiedzieć na czym stoimy. P.S. Ja już 80 niestety nie mam mam A4 B6, a 80 nigdy osobiście pod kompa nie podpinałem i dlaetego wolałem się was doradzić o złącze diagnostyczne lub jak napisał kolega o tą przejściówkę - P.S. możecie podać namiary na tą przejściówkę ??
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
Fronek22 pisze: P.S. możecie podać namiary na tą przejściówkę ??
https://viaken.pl/pl/adapter-z-obd2-na-obd1.html
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
wyciagasz z miejsc mocowania ori obd 1 ,wpinasz przejsciwke ,i dajesz wszystko pod skrzynką bezpieczników gdzies pod półkę ...mam tak zrobione od dawna ,bo szlag by mnie trafił juz dawno ,jakbym sie miał wpinać ciągle pod maską w ori obd 1jarowlkp pisze:Panowie takie pytanko odnośnie gniazda diagnostycznego , montował ktoś wewnątrz pojazdu w naszych niuniach ?
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Silnik: 2.0 ABT
Zależy dla kogo, dla złodzieja to bardzo dobre rozwiązanie mieć wszystko pod ręką.PieterB pisze:jarowlkp, Moi zdaniem dobre jest rozwiązanie z a4 i sam się nad tym zastanawiam czy czegoś takiego nie zapodać sobie.
Wiec widzisz my robimy by było łatwo, a oni z nowszych aut robią by było trudno dostępne.