Witam serdecznie mam taki problem chce zmienic zegary z tego powodu gdyz ,
jest to wersja amerykańska i wszystko pokazuje w milach po zatym czytałem troche tez na forum a Auto checku u mnie tego nie ma a chciałbym mniec i w związku z tym mam pytanie czy jak przezuce zegary z auto checkiem (załonczam link z allegro, http://allegro.pl/item289038975_licznik ... html#photo) to czy bedzie to wszystko działało prawidłowo?? Dziękuje wszystkim za porady i odpowiedzi
[AAH 2.8 V6 quattro b4]zegary, czy bedą pasowac??
-
- Forum Audi 80
Nie jestem na 100% pewny ale do twojego autka podejdą tylko zegary z V6 w innych obrotek będzie przekłamywał. A co do AC też zamierzałem sobie założyć ale jest troszkę komplikacji wtyczka jest inna więc trzeba ręcznie podłączać wszystkie przewody według schematy (mogę ci wysłać). Jeśli chcesz aby AC pokazywał np. niski stan płynu do spryskiwaczy to musisz kupić inny zbiorniczek na płyn od samochodu z AC, tak samo trzeba troszkę ingerować w instalacje świateł aby pokazywało spalone żarówki. Wszystko jest do zrobienia trzeba czasu i samozaparcia. Mi narazie tego brakuje
-
- Forum Audi 80
tzn te zegary na allegro ponoć są z v6 bardziej mi chodzi czy bedą działały takie kontrolki jak cisnienie oleju i tem wody a reszte podłączył bym pużniej chciałem dodac z tego co sie doczytałem na forum to jest u mnie mini check wiec moze wtyczka bedzie paowała byłbym wdzięczny jak przesłabyś mi kolego schemat zebym mniał rozeznanie ile to roboty i czy sam bym temu podołał
-
- Forum Audi 80
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=285982794 .Bez tej wtyki bym nie kupowałna Twoim miejscu. :mrgreen:
-
- Forum Audi 80