aluminium, Dziękuje Na pewno zajrzę do Twojego tematualuminium pisze:Ładne autko zajrzyj do mnie
[Audi B4 1Z] Czerwona Strzała (aktualizacja str. 1)
Siwy5225, Jestem na etapie kompletowania gratów Już nie udawaj, że nie wiesz co się dzieje wszystko leży w Twoim magazynie Jak coś ruszy od razu wpadną zdjęcia na funpage jak i forumSiwy5225 pisze:Nie ukrywaj co tam się dzieje z czerwoną , na fanpage się wsypałaś , że jakieś drobne zmianki są w audi o których nawet ja nie wiem
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
enzoo, Najlepszy ten zetor nie zamieniłabym go na nic innegoenzoo pisze:o proszę kobieta z zetorem
SebastianCOOO, Dziękuję, miło mi to słyszeć więc musimy się umówić pewnego pięknego dnia na zdjęcia z chęcią też obejrzę Twoje AudiSebastianCOOO pisze:Co tu dużo mówić, audiczka rozkwita w Twoich rękach i oby tak dalej. Będę musiał się jej przyjrzeć bliżej na żywo i może jakąś sesje się by ogarnęło.
Mqrtinq,
Witam. Audi ładne po odświeżeniu Z mojej strony ukłon i podziw... 18 letnia dziewczyna kupuje fajnego youngtimera, gratuluję gustu. Życzę Ci powodzenia w dbaniu o auto, bo to jest moim zdaniem najważniejsze, na drugim planie modyfikacje, poprawianie fabryki i upiększanie auta
Gdybyś potrzebowała jakichś rad szczególnie w temacie mechaniki, silnik, skrzynia, czy podnoszenie mocy - służę pomocą
Witam. Audi ładne po odświeżeniu Z mojej strony ukłon i podziw... 18 letnia dziewczyna kupuje fajnego youngtimera, gratuluję gustu. Życzę Ci powodzenia w dbaniu o auto, bo to jest moim zdaniem najważniejsze, na drugim planie modyfikacje, poprawianie fabryki i upiększanie auta
Gdybyś potrzebowała jakichś rad szczególnie w temacie mechaniki, silnik, skrzynia, czy podnoszenie mocy - służę pomocą
Fajnie,że sama dłubiesz przy aucie😁 ja to tylko potrafię sama filtr powietrza zmienić 😉 aaa jak miałam accorda to sama regulowałam mu obroty na gazie. Potem z racji ustatkowania się kupiłam astrę z 2012 i to było najgorsze auto w mojej karierze. We wrześniu sprzedałam dziada i kupiłam 27 letnie audi😁 i jest zaaaaajebiste❤
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
Potwierdzam :mrgreen: :mrgreen:Mateusz_175 pisze:marzenie
Mateusz_175 pisze:Pewnie bym nie wychodził z garażu z taką drugą połówką hehe
Też tak myślałem, ale do czasu :mrgreen: Teraz nie ma miejsca na nudę w weekend - choćby auta były zrobione na glanc to zawsze padnie: "a może by tak zarzucić wosk na audika i ibizkę?" :mrgreen:
Niemniej nie narzekam, bo tak jak mówisz: taka kobieta to skarb