[B4 1.9 1Z] Brak mocy Audi 80 1.9 TDI Avant
[B4 1.9 1Z] Brak mocy Audi 80 1.9 TDI Avant
Witam jestem nowy na forum szukalem wszędzie ale nic nie znalazłem. Mam problem z moim Audi ostatnio pękł mi przewód ten plastikowy od turba do intercoolera i auto stracilo moc i słychać taki jakby klekot. Wymienilem ten przewod ale to nic nie pomogło samochód dalej nie ma mocy. Co może być tego przyczyną.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Kkuba, wybacz ale nie wieżę w to że nic nie znalazłeś, proszę - tematów brak mocy jest cała masa https://cse.google.com/cse?cx=partner-p ... gsc.page=1 inna sprawa że bez zrobienia logów nikt Ci tu raczej nic nie wywróży
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Przyczyn może być sporo ,dlatego jak piszeKkuba pisze: Mam problem z moim Audi ostatnio pękł mi przewód ten plastikowy od turba do intercoolera i auto stracilo moc i słychać taki jakby klekot. Wymienilem ten przewod ale to nic nie pomogło samochód dalej nie ma mocy. Co może być tego przyczyną.
Logi ,logami ale przynajmniej błędy odczytać musisz ,dlatego podpięcie pod vaga obwiązkowe żeby nie szukać przyczyny "po omacku "PieterB pisze:bez zrobienia logów nikt Ci tu raczej nic nie wywróży
Ok dzięki. Jutro jestem umówiony z mechanikiem jak znajdzie troche czasu na podpięcie Vaga i napisze co i jak.
[ Dodano: 2017-11-14, 12:40 ]
Byłem podpiąć dzisaj Vaga i okazalo się że poszedł przepływomierz a ta rura co mi strzeliła to zbieg okoliczności. Jutro założę nowy przepływomierz i zobaczymy co bedzie dalej.
[ Dodano: 2017-11-14, 12:40 ]
Byłem podpiąć dzisaj Vaga i okazalo się że poszedł przepływomierz a ta rura co mi strzeliła to zbieg okoliczności. Jutro założę nowy przepływomierz i zobaczymy co bedzie dalej.