[B3/B4] jak podlaczyc BC?
[B3/B4] jak podlaczyc BC?
Witam. MAm BC do Audicy i mam z nim problem. JEgo nr to: 81117524, on jest chyba od B3 bo w miejscu gdzie jest MC sa tylko dwa miejsca na zarowki, ntomiast w B4 sa 4 miejsca. Czy to jest duzy problem w zakladaniu.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2008, 22:09 przez pilocik69, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
pilocik69, Wrzuć foty jak mozesz, teraz też czekam na AC i sam nie wiem co to bedzie czy z b3 czy z b4 mam nadzieje ze nie bedzie to z v6 bo wtedy lipa. Ten co zamówiłem wygląda tak http://www.allegro.pl/show_item.php?item=285982794
czekam na niego już dobrych pare dni i jak narazie poczta polska mnie osłabia
czekam na niego już dobrych pare dni i jak narazie poczta polska mnie osłabia
Podpialem BC do autka i ..................... dziala :mrgreen: :mrgreen: , tzn nie dokonca , mam tylko BC, niemam natomiast manetki do tego( jeszcze ), wyswietlaja sie same zera, nastepna sprawa do podswietlenie BC, dziala Tylko kiedy swiatla sa wylaczone, natomaist wlacza sie gdy wlacze swiatla( niemam pojecia dlaczego :-> ). A teraz pare fotek:
Rzut ogolny
Teraz chodzi mi o te dwie zarowki ktore zaznaczylem na zdjeciu, w tym MC sa dwie , natomiast u mnei w B4 sa trzy, niewiem czy to duzy problem
zarowki
Czy ktos ma opis pinow do tej wtyczki, tzn co i jak podpiac?
wtyka
A co z ustawieniami tych zworek, dodam ze mam 1Z-eta?
Zworki
I co to za ustrojstwo, znalazlem do tego miejsc na plycie glownej, natomiast niemam pojecia do czego to sluzy.
triki
Rzut ogolny
Teraz chodzi mi o te dwie zarowki ktore zaznaczylem na zdjeciu, w tym MC sa dwie , natomiast u mnei w B4 sa trzy, niewiem czy to duzy problem
zarowki
Czy ktos ma opis pinow do tej wtyczki, tzn co i jak podpiac?
wtyka
A co z ustawieniami tych zworek, dodam ze mam 1Z-eta?
Zworki
I co to za ustrojstwo, znalazlem do tego miejsc na plycie glownej, natomiast niemam pojecia do czego to sluzy.
triki
Ostatnio zmieniony 31 gru 2007, 14:40 przez pilocik69, łącznie zmieniany 1 raz.
ah Ty ubiegłeś mnie :mrgreen:Solskier pisze:pilocik69Ten co zamówiłem wygląda tak http://www.allegro.pl/show_item.php?item=285982794
[ Dodano: 2007-12-31, 14:28 ]
Te przełączniki są do dokładnego ustawienia ilości spalanego paliwa
[ Dodano: 2007-12-31, 14:29 ]
Na @ Ci podeślę zaraz ładą instrukcję
Poza tym viewtopic.php?t=10066&start=0
- radek kocio
- Forum Audi 80