B4 Avant 2.6 quattro. Dupowóz
hehe, wiem wiem, jest juz od jakiegoś czasu na swoim miejscu
[ Dodano: 2017-12-22, 07:56 ]
W tym materiale co ja chce nie ma i juz daaaawno nie było. Bo od pol roku przeglądem ogłoszenia i nic. Ale cos na oku mam z rozbitka
[ Dodano: 2018-03-13, 23:57 ]
Ostatnio wleciały zespolaki w ślicznym stanie, praktycznie ideały Wpadł również zderzak z coupe i w końcu halogen wymieniłem bo zabieralem się za to z pół roku
Teraz w weekend lece po fotele, montuje podłokietnik i wrzucam trochę jaśniejszego wnętrza na oku mam dupy z a6 na które choruje od dawna. Plan jest zrobić takie wnętrze
No oczywiście poza kierownicą
I na koniec coś klimatycznego
[ Dodano: 2017-12-22, 07:56 ]
Roman_S pisze:Najlepsze zdjęcie Mój też często tak wygląda.BzykuPL pisze: Obrazek
Kubełki z wysunieta częścią pod uda są na olx i to dosyc dużo ale często jest tak, że ktoś wystawia tylko 1 albo w innym materiale niż ori w 80
W tym materiale co ja chce nie ma i juz daaaawno nie było. Bo od pol roku przeglądem ogłoszenia i nic. Ale cos na oku mam z rozbitka
[ Dodano: 2018-03-13, 23:57 ]
Ostatnio wleciały zespolaki w ślicznym stanie, praktycznie ideały Wpadł również zderzak z coupe i w końcu halogen wymieniłem bo zabieralem się za to z pół roku
Teraz w weekend lece po fotele, montuje podłokietnik i wrzucam trochę jaśniejszego wnętrza na oku mam dupy z a6 na które choruje od dawna. Plan jest zrobić takie wnętrze
No oczywiście poza kierownicą
I na koniec coś klimatycznego