Na razie jeżdżę japońcami, mają swój urok i dobre silniki, ale z blachą dużo gorzej niestety.
Przywitaj się z nami
-
Audiana
Hej, jestem miłośniczką motoryzacji z Warszawy. Rozglądam się za kolejnym autem - niezawodnym, prostym, nierdzewiejącym, więc oczywiście audi 80 zwróciło moją uwagę. Dlatego rozglądam się od jakiegoś czasu po tym forum.
Na razie jeżdżę japońcami, mają swój urok i dobre silniki, ale z blachą dużo gorzej niestety.
-
Sylwek 1982
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam jestem Sylwek mam od miesiąca Audi 80 B4 ABT 90KM z 1991 jestem z woj. Łódzkie mała wioska pod Zduńska Wola Suchoczasy klub znalazłem w necie jak miałem problem z autem i szukałem rozwiązania 😉
Cześć, jestem Janek, mieszkam w Lubiążu i jeżdżę Skodą Felicią,
ale jeździłem trochę Audi 80 B3 w zagazowanej wersji bodajże 113-konnej i jestem fanem Audi 80. Felka musi jeszcze trochę pojeździć, żeby nie zmarnować włożonych do niej części i pracy, ale powoli zaczynam przekonywać się do Audi, które być może będę w 2018r. chciał kupić. Na forum SFCP jest wątek pt. Na co zwrócić uwagę przy kupnie Felicii oraz Najczęstsze usterki Felicii, mam nadzieję że znajdę tutaj coś podobnego. Felka to świetny samochód, ale w mojej jest już za dużo tlenku żelaza i nie nadążam już z naprawianiem drobnych usterek które pojawiają się dosłownie ciągle, do tego klapa bagażnika w stanie agonalnym jak w 90% tych aut, luz na wałku wybieraka biegów, którego już nie naprawię i ze względu na bryłę hałas i drgania nawet przy niewielkich prędkościach. Takie typowe WRC(warcy rycy cescy). 
Witam wszystkich. Nazywam się Artur, jestem z woj. Podlaskiego (okolice Sokółki). Coś tam mechanikuję i posiadam od kilku miesięcy Audi Coupe 2.3NG+LPG
Autko kupione okazyjnie jako "uszkodzone". Na moje szczęście większość uszkodzeń było "pierdołami" na których jak sądzę poprzedni właściciele(młodzi mechanicy) polegli. Wkrótce pochwalę się autkiem w odpowiednim temacie
Pozdrawiam Wszystkich! 
-
KoguTekBoSS
- Forum Audi 80

Witam serdecznie, mam na imię Hubert i od 16 grudnia 2017r. posiadam Audi 80 Avant 1.9 TDI 1Z+ (ciemny niebieski, kodu lakieru nie pamiętam). Audi zakupione w Bolesławcu (może ktoś znał ten egzemplarz?)
Stan licznika w dniu zakupu: ok. 162850 km
Stan licznika na dzisiaj: ok. 164150 km
Jest kilka rzeczy do poprawy, drobne stuki-puki, są wycieki, tłumik tylny dziurawy itd. powoli do przodu.
Stan licznika w dniu zakupu: ok. 162850 km
Stan licznika na dzisiaj: ok. 164150 km
Jest kilka rzeczy do poprawy, drobne stuki-puki, są wycieki, tłumik tylny dziurawy itd. powoli do przodu.
-
baranowy23
- Forum Audi 80

Witam was wszystkich miłośników czterech kółek mam na imię kazik i jestem z kielc jeżdżę szczęśliwie od dwóch lat 80 b4 z silnikiem AAZ 75 km z roku 94 to jest wersja color edition ,lusterka w kolorze nadwozia , tapicerka w niebieską krateczkę , kolor lamp wstecznych biało czerwone obecne audi jest moim pierwszym autem i jestem zadowolony liczę na pomoc forum dzięki ze jesteście