Witam panowie chciałem do swojego zetorka zamontować klimę i teraz pytanie jest jedna kompletna ale na czynnik r12 i tu moje pytanie warto czy nie warto ? będzie to śmigać na czynniku r134a?
https://www.olx.pl/oferta/audi-80-tdi-k ... 758d7890d3
[8g 1.9 1Z] Klima nie warta zakupu?
[8g 1.9 1Z] Klima nie warta zakupu?
Ostatnio zmieniony 30 sty 2017, 20:19 przez Mlody93, łącznie zmieniany 2 razy.
- srebrnastrzala
- Forum Audi 80
- Imię: Paweł
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Mlody osuszacz raczej nowy trzeba bedzie dac,
jak chlodnica szczelna i kompresor dobry to czemu ma nie dzialac ? Pytanie tylko czy Twoja audi jest warta ogromu pracy jaka Ciebie czeka ?
Ja mam klime ori ale nie widzialbym wstawiania do swojej samu. Jezeli chcesz sie pobawic w warsztacie to smialo zakladaj.
Ja mialem zawory od klimy na gaz r12 kupilem na r134a i wypuscilismy stary gaz bo nie wiedzialem jaki mam nawet. Moja klima chodzi teraz na r134 nie mam problemu z wydajnoscia.
jak chlodnica szczelna i kompresor dobry to czemu ma nie dzialac ? Pytanie tylko czy Twoja audi jest warta ogromu pracy jaka Ciebie czeka ?
Ja mam klime ori ale nie widzialbym wstawiania do swojej samu. Jezeli chcesz sie pobawic w warsztacie to smialo zakladaj.
Ja mialem zawory od klimy na gaz r12 kupilem na r134a i wypuscilismy stary gaz bo nie wiedzialem jaki mam nawet. Moja klima chodzi teraz na r134 nie mam problemu z wydajnoscia.