Zielona butelka @ juba [USA, 18"DTM, budujemy gwint]
No i wpadły nowe elementy układanki. Drzwi kierowcy, które maja wgniecenie i klapa z rdzą pod blendą, zostaną zastąpione drzwiami w kolorze w idealnym stanie oraz klapą bez malowania z lotką competition. Teraz trzeba znaleźć czas na poskładanie tego. Następny podpunkt, który realizuje to ogarniecie silnika, bo świruje.
Dodatkowo trafiłem zegary dodatkowe ale chyba pójdą na sprzedaż bo brakowało by mi wnęki pod popielniczką. Oczywiście spoiler Hella tez idzie na sprzedaż.
Dodatkowo trafiłem zegary dodatkowe ale chyba pójdą na sprzedaż bo brakowało by mi wnęki pod popielniczką. Oczywiście spoiler Hella tez idzie na sprzedaż.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2017, 23:08 przez juba, łącznie zmieniany 1 raz.
Auto w końcu ogarnięte, kolega Jarewa spisał się na medal, za co bardzo dziękuję
W skrócie wymieniony czujnik spalania stukowego, regulator pompy, cewka, ustawiony zapłon, usunięte dodatkowe zabezpieczenie antykradzieżowe i jeszcze parę pierdółek. Mechaniki to nie koniec ale teraz to juz na spokojnie.
W skrócie wymieniony czujnik spalania stukowego, regulator pompy, cewka, ustawiony zapłon, usunięte dodatkowe zabezpieczenie antykradzieżowe i jeszcze parę pierdółek. Mechaniki to nie koniec ale teraz to juz na spokojnie.
- Aleksander_PL
- Forum Audi 80