Przywitaj się z nami
-
Slawkoslawko
- Forum Audi 80

Cześć, jestem Sławek, na forum jestem już z miesiąc albo dwa ale brak kultury się odezwał i nie przedstawiłem się. Od 13 grudnia jestem posiadaczem Audi 80 b4 1.9 TD AAZ zakupionej od starszego Pana za śmieszne pieniążki. Obecnie jestem na etapie reanimacji wnętrza ponieważ ów starszy Pan jeździł nią przez 10 lat z psem na ryby 
-
DarekCoupe
- Forum Audi 80

Czołem , jako że cztery pierścienie robią wrażenie postanowiłem wstąpic do tego elitarnego klubu
Zakochany w 80tce od pierwszego wejrzenia - Pewnego przyjemnego wieczoru , zobaczyłem ją stojącą samotnie. Przyciągneła mój wzrok , ta soczysta czerwień i kształt..
To była ONA Audi80b4 kolor LaserRot - wersja jak najbardziej klasyczna. Nastepnego dnia ją kupiłem, a dzień poźniej juz byłem z nia nad morzem (Z WROCŁAWIA).
Pewnie nie bede zbyt aktywnym uzytkownikiem ale ciesze sie że moge kożystac z tak dużych zasobów tego forum. Dzieki!
Audi 80 b4 2.0E
Michał
Pewnie nie bede zbyt aktywnym uzytkownikiem ale ciesze sie że moge kożystac z tak dużych zasobów tego forum. Dzieki!
Audi 80 b4 2.0E
Michał
-
tomek00912
- Forum Audi 80

Witam wszystkich, z tej strony Krzysiek - od października właściciel 80tki B3 1.8s PM z '91 roku, którą pieszczotliwie nazywam "Wisienką" ze względu na kolor nadwozia.
Pochodzę z Zamościa, choć mieszkam właściwie w Lublinie i to tam głównie jeżdżę moją laleczką. Obecnie jestem na etapie doinwestowywania i zamierzam zmienić jej wizerunek z dziadkowoza na coś bardziej stylowego, ale nie przesadzonego. Poza tym jeśli chodzi o wyposażenie to jest to topowa wersja Bieda Edition.
Nie ma, a właściwie nie miała praktycznie nic, lecz obecnie po wstawieniu maglownicy i pompki z B4 ma wspomaganie (na moim osiedlu strasznie źle się parkuje, więc codzienne siłowanie się z kierownicą średnio mi się uśmiechało). Na koniec dodam, że z ojcem przyspieszyliśmy w "Wisience" zapłon, aby była żywsza na drodze. Na wiosnę zrobię jej elegancką sesję zdjęciową, bo do tej pory jakoś nie było dobrej okazji lub dobrego tła. Pozdrawiam wszystkich właścicieli 80tek i 90tek. 
Hello wszystkim. Daniel, małopolskie, bocheński-swoją B4 dostałem od wujka we wrześniu 2017r. Rocznik 93, wujek był posiadaczem przez +/- 11 lat. Kiedy ją dostałem miała przejechane ok. 210tyś. Za te niecałe pół roku zrobiłem prawie 9,5 tyś ^^ głównie z powodu dziewczyny która mieszka spory kawałek ode mnie, ale nie zmienia to faktu, że mocno przywiązałem się do niej 
-
maciejzehej
- Forum Audi 80