Car audio podłączenie
Car audio podłączenie
Witam,
mam problem z moim radiem nie chce działać ani na stacyjce ani bez, w czym moze byc problem? na zdjęciu wszysko opisalem oprocz tego nie podłączonego kabelka, trzeba cos z nim zrobic? jesli ktos by mi podpowiedział czego moze brakowac lub co jest zle podpiete to bylbym wdzieczny
mam problem z moim radiem nie chce działać ani na stacyjce ani bez, w czym moze byc problem? na zdjęciu wszysko opisalem oprocz tego nie podłączonego kabelka, trzeba cos z nim zrobic? jesli ktos by mi podpowiedział czego moze brakowac lub co jest zle podpiete to bylbym wdzieczny
żółto-czerwone podpiete do czerwono-niebieskiego. Mam ten schemat na radiu ale slabo cos z niego odczytackrzych900 pisze:A do jakiego koloru te żółto-czerwone są podpięte? Powinny właśnie do czerwono-niebieskiego.
Wyciągnij te przewody trochę bo nie widać jak to w instalacje wpięte.
Kolejna sprawa czy do kostki co do radia wchodzi jest dobrze powpinane wszystko. Na radiu może jest schemat. Albo w instrukcji
jakis stary kaseciak, "autoSound A640?" bardzo mozliwe ze nie ma tego napieciakrzych900 pisze:Jeżeli wtyczka z pierwszego posta to ta z samego dołu schematu to wygląda na dobrze podpięte. Sprawdź czy masz napięcie na tych przewodach zasilających, bezpiecznik w radiu, w skrzynce bezpieczników.
Jakie to radio?
okablowanie głośników
Witam,
mam problem z radiem a dokładniej nie moge odnaleść okablowania głosników.
Powinna być wtyczka ISO z tymi przewodami i ngdzie nie moge jej odnalesc w desce rozdzielczej nie chce tez rozbierac tych plastkow zeby czegos nie uszkodzic. Pomoze mi ktos jak dobrze sobie z tym poradzic czy tylko mechanik?
mam problem z radiem a dokładniej nie moge odnaleść okablowania głosników.
Powinna być wtyczka ISO z tymi przewodami i ngdzie nie moge jej odnalesc w desce rozdzielczej nie chce tez rozbierac tych plastkow zeby czegos nie uszkodzic. Pomoze mi ktos jak dobrze sobie z tym poradzic czy tylko mechanik?
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
No to szukaj bo jak działało to powinna być. Dobry dostęp po odkręceniu półki kierowcy jak wyciągniesz radio o ile miałes orginalne przednie głośniki będą to zielone kabelki , a pytałem bo nie wszystkie B4 miały głośniki i instalacje na głośniki prądowa wtyczka była standardem a głośników to już doposażenie.
No dobra, jeszcze sie pobawie z tym, mowisz zeby półke kierowcy zdemontowac?Jarewa pisze:No to szukaj bo jak działało to powinna być. Dobry dostęp po odkręceniu półki kierowcy jak wyciągniesz radio o ile miałes orginalne przednie głośniki będą to zielone kabelki , a pytałem bo nie wszystkie B4 miały głośniki i instalacje na głośniki prądowa wtyczka była standardem a głośników to już doposażenie.