Coupe Color Edition Kamei 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
Coupe Color Edition Kamei 2.0 ABK
Witajcie,
Niedawno nabyłem Audi Coupe z 1994r. Audi generalnie przezentuje się nieźle, jednak potrzebuje kosmetyki, głównie wizualnej - mechanicznie ogarnięte wszystko oprócz klimy - poprzedni właściciel ją zdemontował, bo nie chciał robić kosztów - ja oczywiście klimę wrzucę na swoje miejsce
Przeglądając również internet zaintrygował mnie inny przedni zderzak i dokładka tylnego - jest to z tego co czytałem pakiet Kamei - dedykowany m.in do Coupe Color Edition.
Wyposażenie auta:
- lampy soczewkowe S2
- ABS
- zderzak przód Kamei, dokładka zderzaka tylnego
- klimatronik
- elektryczne szyby + lusterka
- 2 poduszki powietrzne
- kubełkowe fotele - posiadają pokrowce, bo są brudne - ale w żadnym miejscu nie ma dziur
- wspomaganie i inne rzeczy charakterystyczne dla Coupe..
Dodatkowo posiadam do niej oryginalne alufelgi 16' z Competition.
Jestem 7(!) właścielem auta, przeżyło naprawdę sporo
Z planów:
- kompleksowe pranie wnętrza
- naprawa klimatyzacji
- wymiana detali z wnętrza, pęknięta rączka od boku, brak jakichś zaślepek..
- wymiana gumowych listw drzwi (ma ktoś?:))
- prace lakiernicze, na pewno malowanie przedniego zderzaka, polerowanie całego auta
Auto wyposażone w instalację gazową - dość sprawnie i tanio na tym jeździ, jedyne co bym zmienił to umiejscowienie korka LPG.
Od momentu kupna wymieniłem rozrząd i przegub wedle zaleceń poprzedniego właściciela.
Poniżej zdjęcia:
Niedawno nabyłem Audi Coupe z 1994r. Audi generalnie przezentuje się nieźle, jednak potrzebuje kosmetyki, głównie wizualnej - mechanicznie ogarnięte wszystko oprócz klimy - poprzedni właściciel ją zdemontował, bo nie chciał robić kosztów - ja oczywiście klimę wrzucę na swoje miejsce
Przeglądając również internet zaintrygował mnie inny przedni zderzak i dokładka tylnego - jest to z tego co czytałem pakiet Kamei - dedykowany m.in do Coupe Color Edition.
Wyposażenie auta:
- lampy soczewkowe S2
- ABS
- zderzak przód Kamei, dokładka zderzaka tylnego
- klimatronik
- elektryczne szyby + lusterka
- 2 poduszki powietrzne
- kubełkowe fotele - posiadają pokrowce, bo są brudne - ale w żadnym miejscu nie ma dziur
- wspomaganie i inne rzeczy charakterystyczne dla Coupe..
Dodatkowo posiadam do niej oryginalne alufelgi 16' z Competition.
Jestem 7(!) właścielem auta, przeżyło naprawdę sporo
Z planów:
- kompleksowe pranie wnętrza
- naprawa klimatyzacji
- wymiana detali z wnętrza, pęknięta rączka od boku, brak jakichś zaślepek..
- wymiana gumowych listw drzwi (ma ktoś?:))
- prace lakiernicze, na pewno malowanie przedniego zderzaka, polerowanie całego auta
Auto wyposażone w instalację gazową - dość sprawnie i tanio na tym jeździ, jedyne co bym zmienił to umiejscowienie korka LPG.
Od momentu kupna wymieniłem rozrząd i przegub wedle zaleceń poprzedniego właściciela.
Poniżej zdjęcia:
Cześć
Masz tutaj link do galerii zdjęć auta z 2014 roku. Kiedyś byłem zainteresowany zakupem tego egzemplarza
https://get.google.com/albumarchive/111 ... q2XzGLo4yq
Masz tutaj link do galerii zdjęć auta z 2014 roku. Kiedyś byłem zainteresowany zakupem tego egzemplarza
https://get.google.com/albumarchive/111 ... q2XzGLo4yq
-
- Forum Audi 80
No z tego co wiem poprzedni właściciel z Sierca właśnie z Olecka ją kupił. W powrocie padło mu sprzęgło, następnie zaczęła się fala wydatków - sypiący się zawias, pęknięta nagrzewnica, amortyzatory w agonalnym stanie, regulacja LPG itd. Po tych wszystkich zabiegach ja się stałem posiadaczem, musze przywrócić mu dawny blask lakieru
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Auto generalnie w fajnym stanie, wszystko składane na średniej - górnej półce części, wymaga trochę serca i będzie nadal cieszyć oko jak w 2014r.
[ Dodano: 2018-04-15, 16:16 ]
Podziałałem trochę z lakierem, polerka + nałożenie wosku. Audi sprawuje się bardzo dobrze. Poprawek lakierniczych wymaga głównie zderzak - jednak ten od pakietu Kamei jest strasznie niski i wszędzie haczy.
Następny temat to działam z klimą oraz pranie foteli. Myślę, że różnica pomiędzy poprzednimi fotkami jest znacząca.
[ Dodano: 2018-04-15, 16:16 ]
Podziałałem trochę z lakierem, polerka + nałożenie wosku. Audi sprawuje się bardzo dobrze. Poprawek lakierniczych wymaga głównie zderzak - jednak ten od pakietu Kamei jest strasznie niski i wszędzie haczy.
Następny temat to działam z klimą oraz pranie foteli. Myślę, że różnica pomiędzy poprzednimi fotkami jest znacząca.