Audi 90 b3 2,3 quattro by bokers
Audi 90 b3 2,3 quattro by bokers
Witam, jestem świeżo po zakupie, Audi 90 quatrro zawsze gdzieś było blisko bo kolega mocny fanatyk, jesli chodzi o mnie to pierwsze w życiu auto z kółkami.
Silnik 2,3 10v - słaby, ale auto nadrabia wyglądem i dzwiękiem
Auto generalnie odrestaurowane przez poprzedniego właściciela, do porobienia jakies pierdoły kosmetyczne, głównie w środku.
Felgi ze zdjecia zostały u poprzedniego właściciela, wiec auto będzie za niedługo jezdzić na innych.
Na starcie chciałem zrobić swap na 2,2 20v turbo (jakies 8 lat temu kumpel robił w b2 i wyszło go to 10k) ale po tym jak zobaczyłem ile kosztuje sam silnik to bedzie trzeba wymyślec cos innego.
Silnik 2,3 10v - słaby, ale auto nadrabia wyglądem i dzwiękiem
Auto generalnie odrestaurowane przez poprzedniego właściciela, do porobienia jakies pierdoły kosmetyczne, głównie w środku.
Felgi ze zdjecia zostały u poprzedniego właściciela, wiec auto będzie za niedługo jezdzić na innych.
Na starcie chciałem zrobić swap na 2,2 20v turbo (jakies 8 lat temu kumpel robił w b2 i wyszło go to 10k) ale po tym jak zobaczyłem ile kosztuje sam silnik to bedzie trzeba wymyślec cos innego.
- Rastaman25
- Forum Audi 80
Dziekuje mnie tez sie spodobała, cena tez dobra wiec szkoda było nie wziasc.Roman_S pisze:Wygląda obłędnie Powodzenia!
Wiesz co.. no nie wiem czy to wystarczy, troche jezdziłem w rajdach swiftem gti (101KM przy 850kg) pozniej astra gsi (170KM przy 1100kg), na codzien tez jezdze bmw e90 320d co ma 195KM wiec obawiam sie że to może być dla mnie nieco małoLeo pisze:przy 180 luźnych spokojnych koniach z 1.8T to auto będzie latać.
Kiedyś jeździłem b3 coupe quattro 2.3 20v 170KM i kompletnie na mnie wrażenia nie zrobiło.
[ Dodano: 2018-03-01, 16:42 ]
Taka mała zmiana
Oprocz tego jeszcze wymienilem wszystkie zarówki w zegarach bo połowa nie świecila.