[Audi B4 1Z] Czerwona Strzała (aktualizacja str. 1)
Witam wszystkich W temacie spora Cisza , na wiosnę zostanie coś tam dodane ! Powoli kompletuje graty do Audi było parę przygód a to sarna a to coś ale na całe szczęście nic poważnego Audi się nie stało Dziękuję za pomoc i wsparcie Siwy5225, Oraz z całego serca dziękuję za Te wszystkie miłe i ciepłe słowa od innych użytkowników Pozdrawiam Wszystkich Posiadaczy beczwóreczek I innych użytkowników OOOO
[ Dodano: 2018-03-07, 12:13 ]
[ Dodano: 2018-03-07, 12:13 ]
dada85 pisze:Fajnie,że sama dłubiesz przy aucie😁 ja to tylko potrafię sama filtr powietrza zmienić 😉 aaa jak miałam accorda to sama regulowałam mu obroty na gazie. Potem z racji ustatkowania się kupiłam astrę z 2012 i to było najgorsze auto w mojej karierze. We wrześniu sprzedałam dziada i kupiłam 27 letnie audi😁 i jest zaaaaajebiste❤
dada85 pisze: Też jestem bardzo zadowolona z zakupu Audi najlepsze co mogłam wybrać ! Przy Audi pomaga mi Mój wspaniały chłopak, któremu dziękuję za cierpliwość Jeszcze dużo pracy przede mną ale warto będzie <3 W temacie duża cisza, ponieważ za bardzo nic się nie działo przez ten zimowy okres. Ostatnio została wymieniona nagrzewnica doszła też kieraa od coupe i niedługo wpadną lusterka w kolor
Zawęziłaś grono odwiedzających temat :mrgreen:Mqrtinq pisze: Pozdrawiam Wszystkich Posiadaczy beczwóreczek
Jak chłopak pomaga to m szczęście :mrgreen:
U mnie wygląda to podobnie i na wiosnę mam już załatwione kilka dni w garażu z autem mojej kobiety - a to auto posadzić na glebe, a to felgi, a to zderzaki do malowania, a to jakaś lotka na klapę, a to kubełki wyprać i wrzucić na pokład - nie usiedzi na tyłku tak samo jak Ty
Oby cieplejsze dni przyszły szybko, bo już człowieka nosi :mrgreen:
hexman, Dokładnie tak jak piszesz Mam nadzieję, że niebawem się ociepli bo teraz nie za ciekawie. Przed nami jeszcze sporo pracy. Już nie moge się doczekać !!! Pozdrawiamhexman pisze:Zawęziłaś grono odwiedzających temat
Jak chłopak pomaga to m szczęście
U mnie wygląda to podobnie i na wiosnę mam już załatwione kilka dni w garażu z autem mojej kobiety - a to auto posadzić na glebe, a to felgi, a to zderzaki do malowania, a to jakaś lotka na klapę, a to kubełki wyprać i wrzucić na pokład - nie usiedzi na tyłku tak samo jak Ty
Oby cieplejsze dni przyszły szybko, bo już człowieka nosi
[ Dodano: 2018-10-10, 17:22 ]
Hejka Wszystkim Temat nie umarł mała aktualizacja na pierwszej stronie A Tu kilka strzałów Foto