Przywitaj się z nami
Witam serdecznie
Jestem nowy na forum, polecił mi je kolega żebym wystawił tu na ogłoszeniu moje Audi 80 b4 2.6 V6................................................................................................. Pozdrawiam. Marek
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2018-03-19, 18:32 ]
Kolego nie ma takiej możliwości!
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2018-03-19, 18:32 ]
Kolego nie ma takiej możliwości!
Ostatnio zmieniony 24 mar 2018, 18:59 przez Firen1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich!
Mam na imię Damian, lat prawie 18. Na pierwsze auto wybrałem Avanturnika 1.9TDI 1z w dość mocno zaniedbanym stanie i staram się go przywrócić do życia. Jestem z okolic Zatora, małopolskie. Forum znalazłem w internecie szukając jakichkolwiek informacji 80-tkach.
Pozdrawiam serdecznie
Mam na imię Damian, lat prawie 18. Na pierwsze auto wybrałem Avanturnika 1.9TDI 1z w dość mocno zaniedbanym stanie i staram się go przywrócić do życia. Jestem z okolic Zatora, małopolskie. Forum znalazłem w internecie szukając jakichkolwiek informacji 80-tkach.
Pozdrawiam serdecznie
-
natalia23.14
- Forum Audi 80

-
sempu8
-
kawabunga85
- Forum Audi 80

Witam wszystkich!
Nazywam się Jakub, jestem z Zamościa. Forum odwiedzam od kilku tygodni więc postanowiłem dołączyć do was. Jestem mało doświadczonym kierowcą, lecz posiadam Audi 80 silnik 2.0 (benzynia i lpg) 90 koni. Chcę wprowadzić parę modyfikacji i utrzymać Audicę przy życiu jak najdłużej, i wygląda na to że forum może mi w tym pomóc. Pozdrawiam 
-
BOMBELGOSTYNIN
- Forum Audi 80

WITAM WSZYSTKICH
MAM NA IMIĘ ARTUR POCHODZĘ Z GOSTYNINA POSIADAM AUDI COUPE 2.3
Z 1989R ;
Witam serdecznie nowych użytkowników.
Doc.
PANOWIE KIEDY I GDZIE ODBĘDZIE SIĘ NAJBLIŻSZY ZLOT?
Ps:
Stali i starzy bywalcy, kolejny raz niechaj się nie witają z nami - znamy się przecież
[/quote]
Z 1989R ;
Witam serdecznie nowych użytkowników.
Doc.
PANOWIE KIEDY I GDZIE ODBĘDZIE SIĘ NAJBLIŻSZY ZLOT?
Ps:
Stali i starzy bywalcy, kolejny raz niechaj się nie witają z nami - znamy się przecież
-
Immelman69
- Forum Audi 80