Nic sie nie pompuje, wciskam dwa razy (lub wiecej), trzymam pedal wcisniety, drugi odkreca odpowietrznik przy kole i nic nie zlatuje ani powietrze ani plyn ani pedal nie leci w dół. Wszystkie kola po 50 razy chyba i pedal nie twardnieje ani 1%. Czuje ze myślisz ze nie umiem tego zrobic, ale wiem jak sie odpowietrza.Jarewa pisze:Zawsze pedał będzie wchodził w podłogę, pisałem wyżej dlaczego. Wtedy wsiskasz dwa razy i odpowietrzasz aż do skutku czasami trwa to bardzo długo dlatego wymyślili wymianę ciśnieniową.
[ Dodano: 2018-04-24, 23:41 ]
Dla tych którym może się przydać:Elaskawski pisze:Nic sie nie pompuje, wciskam dwa razy (lub wiecej), trzymam pedal wcisniety, drugi odkreca odpowietrznik przy kole i nic nie zlatuje ani powietrze ani plyn ani pedal nie leci w dół. Wszystkie kola po 50 razy chyba i pedal nie twardnieje ani 1%. Czuje ze myślisz ze nie umiem tego zrobic, ale wiem jak sie odpowietrza.Jarewa pisze:Zawsze pedał będzie wchodził w podłogę, pisałem wyżej dlaczego. Wtedy wsiskasz dwa razy i odpowietrzasz aż do skutku czasami trwa to bardzo długo dlatego wymyślili wymianę ciśnieniową.
Pompa hamulcowa wymieniona i wszystko poszło tak jak powinno.
Pozdrawiam