Audi 80 1z skóra, bixenon, treser, kamei, carbon, zender, s2
- zarzycki1993
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- zarzycki1993
- Forum Audi 80
- Kontakt:
hmm no jakby Ci to powiedzieć ponad połowa forumowiczów ma zderzak s2, reszta to coupe i seryjny a zendera jest bardzo malutko hmm a co do tylnego ... może i nie pasuje ale na pewno obiło Ci się o uszy za ile go kupiłem więc grzechem jest go nie mieć założonego jak trafie s2 z kratkami za takie same pieniądze co tylny to też założę pozdrawiammarszall pisze:Nie, nie jest!
Dodatkowo nijak sie ma do tylnego z s2. Albo rybki albo pipki
- zarzycki1993
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- zarzycki1993
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- zarzycki1993
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja nie chce nic mówic ale jakbym miał taką rejestracje wozić to już bym zrezygnował z US'a
Obczaj:
Dorabiasz sobie wymiar US'a, drugą wozisz w bagażniku, jak trafi się policjant służbistiant to podmieniasz i dowodu nie zabierze
Druga opcja jest taka że jeżdzisz z US'em i masz wyrąbane, przy kontroli mówisz że zapomniałeś dowodu i nie ma ci co zabrać - dostajesz 50,- za brak dokumentu
Obczaj:
Dorabiasz sobie wymiar US'a, drugą wozisz w bagażniku, jak trafi się policjant służbistiant to podmieniasz i dowodu nie zabierze
Druga opcja jest taka że jeżdzisz z US'em i masz wyrąbane, przy kontroli mówisz że zapomniałeś dowodu i nie ma ci co zabrać - dostajesz 50,- za brak dokumentu
Ostatnio zmieniony 20 maja 2018, 07:58 przez marszall, łącznie zmieniany 1 raz.
- zarzycki1993
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wszystko się zgadza mi tę się to nie podoba ale... autem jeżdżą 3 osoby bo nie mam innego w domu a tylko ja umiałbym się wytłumaczyć policjantowi siostra jako nowy kierowca by spanikowała a i nie mam czasu żeby chodzić i dowody odbierać a tak jest legal w sumie wolałbym ogólnie żeby Pan policjant przy tym aucie nie węszył bo jeszcze wywącha coś innego pozdrawiammarszall pisze:Ja nie chce nic mówic ale jakbym miał taką rejestracje wozić to już bym zrezygnował z US'a
Obczaj: