[B4 2.0 ABK] Odległość od nadkola
- xRead
- Forum Audi 80
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
[B4 2.0 ABK] Odległość od nadkola
Witam
Zwracam się z takim pytaniem, ponieważ mam wrażenie że tylne koła są jakby delikatnie cofnięte ( czy tak ma być ? ) Oraz opona jest bardzo blisko tylnego nadkola plastikowego tego od strony zbiornika, jest chyba nie oryginalna, ponieważ łamie się w rękach. Opony to 195/65 R15, felgi ET 47
Zamieszczam zdjęcia
Tam gdzie zaznaczone na czerwono to wyłamany element
Zwracam się z takim pytaniem, ponieważ mam wrażenie że tylne koła są jakby delikatnie cofnięte ( czy tak ma być ? ) Oraz opona jest bardzo blisko tylnego nadkola plastikowego tego od strony zbiornika, jest chyba nie oryginalna, ponieważ łamie się w rękach. Opony to 195/65 R15, felgi ET 47
Zamieszczam zdjęcia
Tam gdzie zaznaczone na czerwono to wyłamany element
-
- Forum Audi 80
- Imię: Kamil
Ciekawa sprawa u mnie w b4 sedanie wygląda podobnie z prawej strony z lewej jest w miarę. Nie wiem jak twoja, ale moja prawdopodobnie miała nie jedną klępę, bo po myjni jak lakier jest mokry to każdy element w innym odcieniu. Przypomnij mi się na pw za jakis czas to podeśle Ci zdj, bo teraz rozkręcona na garażu stoi i zdjęcia nie da rady, a nie wiem ile mi zajmie doprowadzenie do jezdnego stanu.
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
W przypadku avant/sedan koła są cofnięte do tyłu bo jest to zależne ja siedzi w przypadku dobicia koło idzie do przodu, praca belki powoduje zmianę położenia koła. Masz koła ET47 wiec wpadły ci do środka 1cm względem oryginałów.
My mamy to a w przypadku b3/cupe/cabrio mają drążek panharda i im tylna oś ucieka na boki.
My mamy to a w przypadku b3/cupe/cabrio mają drążek panharda i im tylna oś ucieka na boki.