Kubkochwyt z b5 w b4
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
audi80b420e, wybacz ale ja dalej nie rozumiem Co tu czytać i co oglądać?
I teraz się zastanawiam czy ty to sobie założyłeś i się chcesz pochwalić czy chcesz sobie założyć?
To jest dział rezanie więc jak sama nazwa mówi służy do opisywania jakichś tam modyfikacji. przykład https://audi80.pl/topics74/b3-b4-rez ... t59753.htm
I teraz się zastanawiam czy ty to sobie założyłeś i się chcesz pochwalić czy chcesz sobie założyć?
To jest dział rezanie więc jak sama nazwa mówi służy do opisywania jakichś tam modyfikacji. przykład https://audi80.pl/topics74/b3-b4-rez ... t59753.htm
- audi80b420e
- Forum Audi 80
- audi80b420e
- Forum Audi 80
Tak, z B5. Najpierw wyciąłem tylną ściankę z tej półki, potem wsunąłem w to cały uchwyt. W półkę wkręcałem wkręty od góry tak aby docisnęły uchwyt do dołu ale tak, żeby się nie wkręciły w niego - 4 po kantach półeczki. I trzeba obciąć łby tym wkrętom. Całość przykręciłem wkrętem na skos w szparze do deski rozdzielczej. Szparę tą uzupełniłem kawałkiem sztucznej skóry.
Ogólnie trzeba trochę podłubać, ale wygląda niekiepsko i jest solidnie zamocowane.
Ogólnie trzeba trochę podłubać, ale wygląda niekiepsko i jest solidnie zamocowane.
Pomysł ok...jak ktoś ma wolne miejsce bo ja np. mam tam komplet guzików.
Wizualnie dupy nie urywa. Musiałbyś wsunąć to głębiej i dorobić jakąś estetyczną ramkę żeby zniknęły te szpary. Kiedyś był temat z chwytem w miejsce półeczki przy ręcznym...nie wiem czy nie lepsze rozwiązanie ale plus za pomysłowość.
Wizualnie dupy nie urywa. Musiałbyś wsunąć to głębiej i dorobić jakąś estetyczną ramkę żeby zniknęły te szpary. Kiedyś był temat z chwytem w miejsce półeczki przy ręcznym...nie wiem czy nie lepsze rozwiązanie ale plus za pomysłowość.
- audi80b420e
- Forum Audi 80
Uchwyt na kubek
Witam,
zakładał ktoś do 80-tki b4 94' wysuwany uchwyt na kubek w miejscu przycisków na kokpicie? Zdjęcie w załączniku.
zakładał ktoś do 80-tki b4 94' wysuwany uchwyt na kubek w miejscu przycisków na kokpicie? Zdjęcie w załączniku.
- Pieterb
- Forum Audi 80
ale chyba nie czaję? no tu masz fotki https://audi80.pl/topics74/kubkochw ... 102285.htm fakt kolega się nie przyłożył, jeno ot tak sobie ale to już samemu sobie można orientację wyrobić, czy nie?Dawid_123 pisze:widziałem posty ale żaden mi nie pomógł. Myślałem ze ktoś wie co zrobic z moim przypadakiem,
Albo ja nie kumam czego Ty oczekujesz
Ostatnio zmieniony 14 lip 2018, 05:52 przez Pieterb, łącznie zmieniany 2 razy.
no dobra tylko że kolega miał miejsce na taki uchwyt. Mi zostają 3 wolne miejsca z przycisków a jemu 4 wiec mogl sb pozwolic na taki od b6. Myślałem że ktoś wie co zrobić w moim przypadku..PieterB pisze:ale chyba nie czaję? no tu masz fotki https://audi80.pl/topics74/kubkochw ... 102285.htm fakt kolega się nie przyłożył jedno ot tak sobie ale to już samemu sobie można orientację wyrobić, czy nie?Dawid_123 pisze:widziałem posty ale żaden mi nie pomógł. Myślałem ze ktoś wie co zrobic z moim przypadakiem,
Albo ja nie kumam czego Ty oczekujesz
- Pieterb
- Forum Audi 80
Dawid_123, albo wywalić jeden przycisk albo nie robić wcale, bo inaczej tego nie zmieścisz, bo przecież samego uchwytu nie przerobisz/zmniejszysz to chyba logiczne.
Pozostaje jeszcze możliwość montażu uchwytu w panelu środkowym w miejsce pojemnika z kiedyś używanymi kasetami i to też jest na forum opisane w jakimś temacie.
Ale to już jak kto woli i co mu się podoba bardziej.
Pozostaje jeszcze możliwość montażu uchwytu w panelu środkowym w miejsce pojemnika z kiedyś używanymi kasetami i to też jest na forum opisane w jakimś temacie.
Ale to już jak kto woli i co mu się podoba bardziej.