śmierdzi najpierw na tyle pasażerowie się skarżą a później przód hmmm pompa pod spodem wydaje dziwne dźwięki. Kałuży pod autem nie ma a pali jakby 50l na 100
[ Dodano: 2018-07-18, 22:31 ]
Dziś pojeździłem trochę i stwierdzam, że silnik powrócił do żywych po wymianie świec i czujnika. Obroty nadal minimalnie się wahają, podczas przyśpieszania przy 5 tys czuć lekki spadek mocy na sekundę nie wiem może pompa powoli się kończy ale jak na razie jestem podważeniem tego silnika poprzednio miałem 90KM ABT i to był muł totalny a ten nawet dźwięk ma przyjemny
Znalazłem Passata 1.8t bitego w bok silnik podobno petarda na starszym sterowniku i nie opłacało się niby czipować
[ Dodano: 2018-09-17, 09:43 ]
Swap będzie, kwestia tego czy na 1.8t Powiedzcie mi czy wnętrze z deską i boczkami (szeroka kieszeń) + klima z b4 wejdzie do b3 ?
b3 w quattro 87' będzie swap + wnętrze polift
Wnętrze w sensie deska rozdzielcza cała wejdzie ta poliftowa ? A jak z climatronikiem bo tam jest manualna AC a gdyby od razu przy takim zabiegu podczepić dwustrefową hm ?Roman_S pisze:Wnętrze na pewno ale z ramą szyby może być konieczna przeróbka wnęki pod klamkę. Z klimą z tego co kojarzę to lepiej szukaj od B3.