Oryginały to od wersji USA czy od czegoś innego?czarekHD pisze:a no mają mają,niestety to zamienniki i jakość ich spasowania z lampą jest lekko mówiąc mocno średnia,w oryginały chyba trzeba bedzie się zaopatrzyć
Audi 80 abt 92'
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
zgadza się b3,z tego co pamiętam to chyba polcar czy coś takiego,także odradzam ten zamiennik
[ Dodano: 2018-09-09, 12:08 ]
witam,witam odkopię troche temat,bo coś tam się powoli zmienia. 16 calowe felgi zostały sprzedane,na ten sezon wpadły oryginalne 15stki
jak widać udało mi się też dostać lampy tresera
Do zawieszenia wpadł poliuretan z olkusza,zółty na sanki i czerwony na wahacze oraz stabilizator,przy okazji wymieniłem uszczelkę miski olejowej
wymieniłem również nagrzewnicę z oklejeniem klap
znalazłem chromowany znaczek w deskę,oraz wyczyściłem trochę silnik
wpadły ledowe żarówki postojowe
głośniki z przodu zostały wymienione na hertze,a do bagażnika wpadł subik ze wzmacniaczem blaupukta
z poważniejszych napraw/modyfikacji to chyba tyle. na następny sezon zastanawiam się nad sprężynami eibacha,oraz znów będę szukał jakiś ciekawych felg.
[ Dodano: 2018-09-09, 12:08 ]
witam,witam odkopię troche temat,bo coś tam się powoli zmienia. 16 calowe felgi zostały sprzedane,na ten sezon wpadły oryginalne 15stki
jak widać udało mi się też dostać lampy tresera
Do zawieszenia wpadł poliuretan z olkusza,zółty na sanki i czerwony na wahacze oraz stabilizator,przy okazji wymieniłem uszczelkę miski olejowej
wymieniłem również nagrzewnicę z oklejeniem klap
znalazłem chromowany znaczek w deskę,oraz wyczyściłem trochę silnik
wpadły ledowe żarówki postojowe
głośniki z przodu zostały wymienione na hertze,a do bagażnika wpadł subik ze wzmacniaczem blaupukta
z poważniejszych napraw/modyfikacji to chyba tyle. na następny sezon zastanawiam się nad sprężynami eibacha,oraz znów będę szukał jakiś ciekawych felg.