[B4 2.0 ABK] Jak myślicie czy warto?
z tym to ja akurat sie nie zgodzę ilu jest takich że zamiast listwe naprawić to ja skręcają bo ona po prostu odstaje przez rozwarstwienie?widziałem wiele takich samochodów i sam nie uważam tego za wielki problem ponieważ to niestety Audi dało ciała u mnie w poliftowej odstaje mniej lub więcej na kazdym końcu listwy,ale raczej będę listwy usuwał i złożę klejone zamiennikiPieterB pisze:bo to oznacza tylko jedno że miał to auto jakiś lepiasz.
lekko zbaczając z tematu to sam kupiłem drugie B4 własnie z fuszerką poprzednika,gościa dużo starszego od nas który założył na przednie błotniki plastykowe maskownice ala golf oczywiście na wkręty ...ja obydwa te błotniki już wyrzuciłemPieterB pisze:mi nawet do głowy by nie przyszło że można to załatwić w ten sposób
wiesz jak jest,prawidłowa technologia zakłada wymiane albo naprawę a kazdy kto ma B4 wie jak z dostępnoscią i ceną listew alternatywą są zamienniki,tutaj tez zostają bolczyki na drzwiach do usuniecia bądź schowania w nowych listwach mocno zniszczone listwy do naprawy nadają się tylko dla ludzi o mocnych nerwach i zapleczu czasowym
nazywajmy rzeczy po imieniu,one gniją i tyle.PieterB pisze:po 25 latach chyba wszystko się może ulec uszkodzeniu?
[ Dodano: 2018-10-14, 10:27 ]
o ile gniazdo w błotniku jest wyrobione,tam jest wciskane plastykowe gniazdo i powinna końcówka tej listwy wskoczyć i sie zatrzasnąćrafalp80 pisze:A czy wypadająca listwa spod przedniej lampy to też normalne w audi