[Audi Cabrio] granatowy cab od orsa_83
M.in. dzięki Tobie Jugoljugo007 pisze:Sławku nic dodać nic ująć autko super wygląda
Tylko i wyłącznie własny czas (czyszczenie krążkiem do usuwania rdzy, czyli tzw. "włosami murzyna", malowanie, składanie) plus zakup reperaturek zacisków i farby Foliatec, o której pisałem wcześniej. Nie wygląda to tak dobrze jak po piaskowaniu i malowaniu proszkiem, ale tragedii też nie ma.dirtydiana pisze:Orsa jaki koszt takiej regeneracji zacisków? Załatwiałeś to jakoś wysyłkowo? Pytam bo swoje póki co pomalowałem, natomiast przyszłościowo też chce wrzucić w proszek + regeneracja
dirtydiana pisze:ps cabik mega fajny
Dzięki Panowiexawierek pisze:Jest piekna , od jakiegos czasu obserwuje forum i przyznam ,ze dajecie rade z utrzymaniem auta.
P.S. udało się dorwać dekle robione na wzór oryginalnych i z racji świąt zrobić własną wydmuszkę (kierownica, gałka zmany biegów i cała tapicerka poszły do regeneracji)
EDIT
Środek zregenerowany (gałka, kierownica, fotele, boczki) i poskładany. Przód poszedł jednak spowrotem na -60 ze względów wizualnych. Całość prezentuje się jak niżej.
Niebieski na Cabrio to taka petarda że jasna cholera... znaczy nie żebym był hipokrytą i zachwalał co mam, ale po prostu mi się podoba. I tu jest nie inaczej, piękna sprawa. Przekozak, muszę sobie zrobić ramkę grilla w taki sposób jak Ty
Te -60 z przodu daje radę, sam się bałem że będzie za nisko i wrzuciłem -40, szkoda że nie zajrzałem przed w Twój temat W każdym razie jest grubo, jedno z ładniejszych Cabrio jakie miałem okazję widzieć Tak trzymać
/edit: najładniejszych, bo samo ładniejszych to za mało 8-)
Te -60 z przodu daje radę, sam się bałem że będzie za nisko i wrzuciłem -40, szkoda że nie zajrzałem przed w Twój temat W każdym razie jest grubo, jedno z ładniejszych Cabrio jakie miałem okazję widzieć Tak trzymać
/edit: najładniejszych, bo samo ładniejszych to za mało 8-)
-
- Forum Audi 80
Dzięki za dobre słowo Panowie. Co do Cabrio to póki co niestety niewiele się dzieje. Jedynie przymierzone zostały trzymane pod kocem od dłuższego czasu Scmidt Race 2000 o parametrach 9x18", ET50, 4x108 plus dystans 20mm przód/25mm tył
Tak to mniej więcej wygląda ... i woła posadź mnie niżej, czego póki co nie chcę robić:
[ Dodano: 2018-09-30, 10:46 ]
Deskorolka jest na sprzedaż. Gdyby ktoś szukał zadbnanej sztuki to zapraszam na PW.
Szybko poszło ... Cabrio sprzedane - temat do zamknięcia.
Tak to mniej więcej wygląda ... i woła posadź mnie niżej, czego póki co nie chcę robić:
[ Dodano: 2018-09-30, 10:46 ]
Deskorolka jest na sprzedaż. Gdyby ktoś szukał zadbnanej sztuki to zapraszam na PW.
Szybko poszło ... Cabrio sprzedane - temat do zamknięcia.
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: