[B3 1.8 PM] Diagnozowanie laptopem
[B3 1.8 PM] Diagnozowanie laptopem
Witam,
Sprawa wygląda następująco. Czy da się w b3 1.8 pm podłączyć do złącza diagnostycznego zwykłym laptopem? Jakie kable ewentualnie przejściówki są potrzebne? I jakie oprogramowanie? VAGcom?
Jeśli tak to co da sie odczytać czy tylko błędy czy może na bieżąco da się monitorować jakieś parametry?
Pozdrawiam.
Sprawa wygląda następująco. Czy da się w b3 1.8 pm podłączyć do złącza diagnostycznego zwykłym laptopem? Jakie kable ewentualnie przejściówki są potrzebne? I jakie oprogramowanie? VAGcom?
Jeśli tak to co da sie odczytać czy tylko błędy czy może na bieżąco da się monitorować jakieś parametry?
Pozdrawiam.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
https://viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line-k ... -piny.html
Vag 3.11
laptop z systemem windows lub xp , 32 bit
Vag 3.11
laptop z systemem windows lub xp , 32 bit
podlacze sie do tematu. Mam audi 80 1.8s PM z 1991. chcialbym podlaczyc ją do kompa ale nie chce sie polaczyc. Kazdy mi pisze o czarnej i bialej kostce a u mnie jest kremowa a moze to brazowy kolor , niebieska , czarna i obok jeszcze jedna czarna z jednym kablem. przejsciowke mam z ebaya i kabel autodia k409. vcds lite vag polski , vag com. vagi wykrywaja kabelek ale nie lacza sie z audi. jest ktos w stanie mi pomoc? chcia lbym zdjagnozowac dlaczego trzyma mi zbyt wysokie obroty przy odpaleniu.