[Coupe 2,6 V6] amerykańskie pomarańcze str 17
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
masz takie prawo kolegoDRED pisze:jedna rzecz jak a mi się tam nie podoba to wzór tapicerki
Hehe no troszkę przegieliście obywatelu :mrgreen: " stare polo :shock: " Musiałbyś zobaczyć jak to wygląda na żywca, kreseczki są chropowate/wypukłe lekko a materiał nie do wytarcia jakość ich nie trąci golfem czy polo Mi się osobiście bardzo podoba, ważne że sa w jednym kolorze i całość też wygląda jak w jednym odcieniu, a nie jakieś kolorowe paseczki, krateczki czy inne (wzorki ala polo :mrgreen: nie biją po oczach). Jedynego wzoru jakiego chciałem uniknąć to taka fioletowa krateczka (mi trąciła strarym obrusem :lol: ) no ofence :->DRED pisze:ale te wzorki to trąci mi trochę starym golfem lub polo
Jeszcze nie doszły, ale się dogadałem myśle że będzie git. Jeszcze raz dzięki <ok>DRED pisze:ps doszły do Ciebie , dogadałeś się z typem??
-
- Forum Audi 80
wiem że mamhołard pisze:masz takie prawo kolego
mi nie chodziło o jakość , bo o tym sie nie wypowiadam z racji tego , że oglądam tylko na zdjęciach tylko sam wzór po prostuprzypomina mi takowe auta (właśnie dlatego , że ojciec ma golfa MKIII i jest podobna tapicerka tylko bardziej kolorowa.hołard pisze:jakość ich nie trąci golfem czy polo
oczywiście to Twoje auto i Tobie się ma podobać, a nie mi.
całość mi sie bardzo podoba
pozdro i czekam na efekt
jak dojdzie to daj znaka
-
- Forum Audi 80