Cześć,
Jaki i skąd polecacie materiał na podsufitkę i boczki do B3. Chcę to zrobić sam (z pomocą 2 osoby) Nie mam doświadczenia.
Jaki też polecacie klej ewentualne dodatkowe narzędzia.
Obecna podsufitka odpada boczki też przez poprzedniego tfu właściciela jest w niektórych miejscach poprzyczepiana zszywkami.
[B3 1.8 PM] Materiał na boczki i podsufitkę.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
- Imię: Marek
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- Kontakt:
Jakoś rok temu brałem z tej hurtowni materiał na boczki, i powiem Ci że ten najtańszy jakościowo mocno odstaje od oryginału zarówno z b3 jak i b4 więc jak nie masz zniszczonego materiału to polecam wyprać go i przykleić z powrotem. Jak będziesz kleił to pamiętaj o dobrej wentylacji a najlepiej jakąś maskę mieć.
Jedna puszka na boczki starcza spokojnie na podsufitkę to nie powiem bo nie pamiętam ile mi zostało.
Jedna puszka na boczki starcza spokojnie na podsufitkę to nie powiem bo nie pamiętam ile mi zostało.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Marek
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- Kontakt:
brałem z gąbką chyba tą: https://hurtowniatapicerska.pl/0-5-mb-s ... szary.html
chodzi mi bardziej o to, że ja akurat miałem boczki z b3 z welurem i jak się przejedzie ręką po tym ori welurze to czuć, że jest miękki i gładki w dotyku a ten nowy jest taki bardziej szorstki i tak jakby zahaczają nitki o skórę
chodzi mi bardziej o to, że ja akurat miałem boczki z b3 z welurem i jak się przejedzie ręką po tym ori welurze to czuć, że jest miękki i gładki w dotyku a ten nowy jest taki bardziej szorstki i tak jakby zahaczają nitki o skórę