Witam.
Do wielu już problemów jakie wyszły przez dwa lata użytkowania doszedł kolejny;)
Czapki świeć żarowych, rozsypały się i latają jak starej kurtyzanie pierś .
Szukałem,czytałem.
I pytanie: Co bardziej się opłaci? Rozwiązanie z szyną z nowszego 1.9 ? Da się to jakoś sensownie dołączyć? Szukać listwy z wtyczką ( będzie ją gdzie podłączyć?) czy wszystko jedno i pokleić kable?
A druga rzecz, jak sprawuje się właśnie opisane na forum połączenie na kostkę(? Nie spada to? Nie ma problemów z przepływem prądu, śniedź itd?
[B4 1.9 1Z] czapki świec żarowych - inne rozwiązanie?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
do tego sposobu bym się bardziej przychyłał, jak z jego trwałością? Te czapki co teraz są trzeba jakoś rozłupać czy uciąć w tym przypadku?Krzysiek 84 pisze:Można na złączki do przewodów elektrycznych zrobić też , tylko ściągasz z nich izolację i przykręcasz do świecy jedną część a w drugą przewód elektryczny.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Krzysiek 84
- Junior Admin
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Nadwozie: Avant
Możesz kupic te plastikowe kapturki z renault scenic... Bo ja tez mialem problem ze z wieku plastiku rozsypalo mi się w rękach jak demontowalem ze świec żarowych.... To kupiłem te kapturki z renault i przelutowalem... Od dwóch lat mam święty spokój...Krzysiek 84 pisze:Nie , styku z niczym nie ma , to zostawiłem jak jest.