A80 B4 Avant 2.0 16V(T in progress) BLACK BERTA
To prawda moglem od razu wyebac kucizne to w 400+ bym szedl. Ale sam sie zastanawiam ile moja korba z 2E zniesie bo jest grobsza nawet od tej z AEB tyle ze dluzsza. Mam do kupienia zakuty slupek tez na 1Z ale 1.8 pojemnosci czyli dobry do krecenia na obroty. Sam nke wiem co robicAudi Sport pisze:Ciekawy pomysł na silnik. Jestem pod wrażeniem. Ze startu większa pojemność niż w 1.8t i mocniejszy blok jak i głowica. Jakbyś dał kute korby i panewki mógłbyś go ostro dmuchać tylko one są najsłabszym ogniwem... Będę bacznie obserwować temat.
[ Dodano: 2018-01-01, 14:04 ]
Dawno nic sie nie aktualizowało, konczy sie rok to moze wrzóce coś z sezonu. Odwiedziło sie pare zlotów, dostało sie pare wyróżnien i tyle
Nie obyło sie bez majóvwki
Dostała też w koncu zderzak od S2 na tył
18x8 ET 48 wiec bez dystansu sie nie obejdzie, ja mam ok 18mm wiec wychodzi ET 30. i to do B4 najlepsze ET. Opona 225/40 ale co opona to inna jazda bo chinskie zeetexy chowały sie za felge a na PZero dopiero ochrona rantu spełnia swoją role.
Taraz szukam felg z RS6 18X8.5 ET 30 własnie, juz raz podchodziłem do sprzedazy swoich ale w tym sezonie jak znajde ładne RS'owe to pewnie Avusy pogonie
Komfort hmmm rzecz względna, kiedyś nią jeździłem na co dzień i nie było tragedii chociaz drogi u nas dobre to troche kamien z serca jak zakładałem 16 na zime.
Może i sie starzeje ale teraz w drugiej daili mam typowe 195/65 r15 i teraz mi sie dopiero dobrze jeździ, chociaz silnik ciężki i brakuje troche przyczepnosci w zakrętach.
Czarna służy na weekendy i zloty wiec 18 cali mnie nie męczy
Taraz szukam felg z RS6 18X8.5 ET 30 własnie, juz raz podchodziłem do sprzedazy swoich ale w tym sezonie jak znajde ładne RS'owe to pewnie Avusy pogonie
Komfort hmmm rzecz względna, kiedyś nią jeździłem na co dzień i nie było tragedii chociaz drogi u nas dobre to troche kamien z serca jak zakładałem 16 na zime.
Może i sie starzeje ale teraz w drugiej daili mam typowe 195/65 r15 i teraz mi sie dopiero dobrze jeździ, chociaz silnik ciężki i brakuje troche przyczepnosci w zakrętach.
Czarna służy na weekendy i zloty wiec 18 cali mnie nie męczy