TVN turbo szuka Avanta
cygan można było zauważyć, że autko bardzo zadbane, w środku czyściutko i wszystko na swoim miejscu... już nie będę pisać o tym radiu, ponieważ nudne sie to robi...a każdy który narzeka, niech spojrzy na swoje auto :!: ostatni czasy same marudy tutaj przesiadują... powinniście się cieszyć wraz z Cyganem, że w końcu znalazła sie klubowa furka w TV
Sam program z leksza monotonny ale to wina prowadzącego.
Pozdro
Franek
Sam program z leksza monotonny ale to wina prowadzącego.
Pozdro
Franek
Siemanko
Ogladałem ten odcinek i Wam powiem, że w nim nic szczególnego nie było..
Co prawda Niunia ładna, wyczyszczona :mrgreen: ale na moje nie zostaly zaprezentowany jej cały urok..
Co prawda ten odcinek przedemną oglądał mój brat, który jest też takim maniakiem samochodowym ale Forda więc sie bardzo zdziwil jak mu powiedziałem że ta audica byla mojego kolegi z forum ehhe.. :mrgreen:
A jesli chodzi o ta luke od radia no powiedzmy szczeze, ze estetycznie ładnie to nie wygladało, ale kazdy w swoim samochodzie ma jakieś wady...a chyba specjalnie nasz klubowy kolega na potrzebe tak dednego programu nie będzie zakupywał radia (moze akurat brakowalo kasy lub nie znalazł takiego jakie by chciał)
Mnie tam duma rospiera że kolegi audica oglądana była przez tysiace Polaków. <ok>
Na moje ten program wególe nie ma poziomu, powinni zmienić prowadzącego a samochody powinny byc prezentowane w jakimś ładnym otoczeniu a nie na jakis obskurnych, dziurawych drogach...
Pozdrawiam
RobertO :mrgreen:
Ogladałem ten odcinek i Wam powiem, że w nim nic szczególnego nie było..
Co prawda Niunia ładna, wyczyszczona :mrgreen: ale na moje nie zostaly zaprezentowany jej cały urok..
Co prawda ten odcinek przedemną oglądał mój brat, który jest też takim maniakiem samochodowym ale Forda więc sie bardzo zdziwil jak mu powiedziałem że ta audica byla mojego kolegi z forum ehhe.. :mrgreen:
A jesli chodzi o ta luke od radia no powiedzmy szczeze, ze estetycznie ładnie to nie wygladało, ale kazdy w swoim samochodzie ma jakieś wady...a chyba specjalnie nasz klubowy kolega na potrzebe tak dednego programu nie będzie zakupywał radia (moze akurat brakowalo kasy lub nie znalazł takiego jakie by chciał)
Mnie tam duma rospiera że kolegi audica oglądana była przez tysiace Polaków. <ok>
Na moje ten program wególe nie ma poziomu, powinni zmienić prowadzącego a samochody powinny byc prezentowane w jakimś ładnym otoczeniu a nie na jakis obskurnych, dziurawych drogach...
Pozdrawiam
RobertO :mrgreen:
może i powinno to być prezentowane gdzie indziej i przez kogoś innego ale program jest niskobudżetowy , bo dopiero wszedł na antenę więc nei ma się co dziwić. Nie wywalą przecież grubej złotówki w program tóry nie wiadomo czy się przyjmie przez widzów czy nie 
program zakup kontrolowany jest podobnie kręcony też ekipka składająca się z 3 osób i jest gites
wiele zależy od prowadzącego i jego wiedzy.
pozdro dla ogladających , marudzącyh , właścicieli i sympatyków audi
program zakup kontrolowany jest podobnie kręcony też ekipka składająca się z 3 osób i jest gites
wiele zależy od prowadzącego i jego wiedzy.
pozdro dla ogladających , marudzącyh , właścicieli i sympatyków audi
-
adasrogas