Przywitaj się z nami
-
damiano1919
- Forum Audi 80

Siemanko
Cześć jestem Artur,
Od 3 lat jestem posiadaczem Audi 80 B4 z silnikiem 2.0 ABK 115 koni w wersji sedan.
Auto bez LPG od początku.
Audi jest u mnie jak drugie auto i rocznie robi małe przebiegi coś koło 1500km nie więcej.
Nalotu na liczniku ma 178tys (oryginalny nalot).
Wersja z elektrycznym szyberdachem, abs i airbagiem kierowcy plus oryginalne radio kenwood ze zmieniarką w kole zapasowym.
Pozdrawiam klubowiczy

Od 3 lat jestem posiadaczem Audi 80 B4 z silnikiem 2.0 ABK 115 koni w wersji sedan.
Auto bez LPG od początku.
Audi jest u mnie jak drugie auto i rocznie robi małe przebiegi coś koło 1500km nie więcej.
Nalotu na liczniku ma 178tys (oryginalny nalot).
Wersja z elektrycznym szyberdachem, abs i airbagiem kierowcy plus oryginalne radio kenwood ze zmieniarką w kole zapasowym.
Pozdrawiam klubowiczy
Re: Przywitaj się z nami
Cześć. Jestem Kamil
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Audi 80 Competition. ACE 140 km kolor czarny.
Plan jest taki aby autko odzyskało z czasem oryginalny blask. Poszukuję części do rekonstrukcji:)
Pozdrawiam klubowiczów:)
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Audi 80 Competition. ACE 140 km kolor czarny.
Plan jest taki aby autko odzyskało z czasem oryginalny blask. Poszukuję części do rekonstrukcji:)
Pozdrawiam klubowiczów:)
-
Siara.Siarzewsk
- Forum Audi 80

siemanko Darek z Bialegostoku . Po zblokowaniu skrzyni i kol w trasie w mojej lagunie ii 1.9 wpadlo mi w rece wreszcie konkretne auto audi 80 b4 92 rok 1.9 tdi mozna powiedziec kupiona na spontanie w chybil trafil od handlarza( nie mialem czasu obejrzec bo gosc mowil "krotka pilka bierzesz albo nie bo marznac nie bede za 9 stow ) ktory kupil ja od 1 wlasciciela ktory ja sprowadzil w 2006 roku . Nie bylo ladowania i ledwo dojechalem do domu wymienilem regulator i auto jezdzi jak lala. Dzieki Ci Panie ze zeslales mi konkretne auto . wyjecie alternatora lezac na sniegu zajelo mi ok 10 min . francuska to milosc i wino a nie samochody. mysle ze za 900 zl bylo warto.
![Obrazek]()
![Obrazek]()

-
Pulchny1999
- Forum Audi 80

Witam forumowiczów :)
Witam wszystkich !
Nazywam się Marcin. Aktualnie szukam swojego pierwszego samochodu, oczywiście Audi 80 B4.Z forum dowiedziałem się już sporo rzeczy nt tych samochodów i już wiem czego szukać
Nazywam się Marcin. Aktualnie szukam swojego pierwszego samochodu, oczywiście Audi 80 B4.Z forum dowiedziałem się już sporo rzeczy nt tych samochodów i już wiem czego szukać
-
Bartazel
- Forum Audi 80

- Imię: Bartłomiej
- Model: Audi 90 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KV
Witam, nazywam się Bartłomiej i jestem ze Skierniewic.
Jakieś pół roku temu szukałem taniego i przyjemnego wozu, czyli Audi 80 B4. Trafiłem w Żyrardowie na wielkiego fana tej marki, gdzie spotkałem jednak coś innego. Mianowicie Audi 90 B3 z 5 cylindrową jednostką o pojemności 2.2 litra i oznaczeniu KV. Długo się nie zastanawiałem, bo jednak temu dźwięku oprzeć się nie można. Doprowadzam ją aktualnie do jak najlepszego stanu mechanicznego, ale i tak jak na 30 letni samochód trzyma się świetnie. Można by rzec, kiedyś to było, tera to nima.
Jakieś pół roku temu szukałem taniego i przyjemnego wozu, czyli Audi 80 B4. Trafiłem w Żyrardowie na wielkiego fana tej marki, gdzie spotkałem jednak coś innego. Mianowicie Audi 90 B3 z 5 cylindrową jednostką o pojemności 2.2 litra i oznaczeniu KV. Długo się nie zastanawiałem, bo jednak temu dźwięku oprzeć się nie można. Doprowadzam ją aktualnie do jak najlepszego stanu mechanicznego, ale i tak jak na 30 letni samochód trzyma się świetnie. Można by rzec, kiedyś to było, tera to nima.