Gratki

. Powiem Ci, że coś jest w marce OOOO. Jestem mechanikiem z zawodu i powinienem być w miarę bezstronny jeśli chodzi o marki samochodów (wszystkie auta należy naprawiać i zapewniać im sprawność). Ale od kiedy miałem swoje pierwsze Audi 80 B3 z 1989 roku to zacząłem być wielkim sympatykiem tej marki. Samochody te zawsze były robione bez większego oszczędzania na użytych materiałach, kilogramach ocynku, aluminium itd. W dzisiejszych czasach jest w miarę podobnie. Bo audi nadal są wykonane bardzo dokładnie i z dbałością o dobór materiałów i ich spasowanie. A nawet spasowanie i quality control jest na wyższym poziomie - kiedyś nie było aż tak dokładnych przyrządów pomiarowych. Jedno jest pewne. Na pewno nie czuć aż tak bardzo "mechanicznej synergii" w nowych audi. Poza tym nadmiar elektroniki... nie mówię jest to fajne. MMI, nawigacja, elektronicznie sterowany hamulec postojowy. Kiedyś wypasem był: ABS, elektr.szyby, radio z cd

. Dlatego aż tak wielki mam sentyment do starych 80-tek. Miało to swój klimat. Teraz pewne el.wyposażenia stało się oczywistością.... yhm

. Jedno jest pewne.. one day kupię Audi 80 jako autko do zabawy.