[coupe]Wykładzina podłogi coupe/sedan
[coupe]Wykładzina podłogi coupe/sedan
Witam!
Szukałem na forum trochę, ale nie znalazłem odpowiedzi. Chodzi mi o to czy wykładzina z sedana pasuje do Coupe i odwrotnie. Do coupe ciężej dostać, a z sedana są lepiej dostępne w lepszym stanie. Pytanie dodatkowe jakie są różnice B3 vs. B4 ?
Według Etki wykładzina podłogi Sedan vs. Coupe nie różni się, mają taki sam numer. Ale ktoś mi powiedział że sedan a coupe ma inną. Nie chce mi się w to wierzyć, żeby w Etce pierdoły były. Skoro ma taki sam numer to musi być taka sama.
Szukałem na forum trochę, ale nie znalazłem odpowiedzi. Chodzi mi o to czy wykładzina z sedana pasuje do Coupe i odwrotnie. Do coupe ciężej dostać, a z sedana są lepiej dostępne w lepszym stanie. Pytanie dodatkowe jakie są różnice B3 vs. B4 ?
Według Etki wykładzina podłogi Sedan vs. Coupe nie różni się, mają taki sam numer. Ale ktoś mi powiedział że sedan a coupe ma inną. Nie chce mi się w to wierzyć, żeby w Etce pierdoły były. Skoro ma taki sam numer to musi być taka sama.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2013, 19:06 przez gregory, łącznie zmieniany 1 raz.
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Etka mówi, że są te same, z tym, że w międzyczasie wycofane dwie wykładziny z coupe, prawdopodobnie to były te dedykowane do coupe. Wg mnie możesz spróbować dopasować tą z sedana, nie powinna się dużo różnić, co najwyżej w miejscu tylnej kanapy. A dla pewności możesz szukać wykładziny z Sedana B3 bo jest identyczna z coupe, a to na pewno.