Witam,
Panowie czy opłaca się zamawiać poniższe filtry do Audi 80 B4 1.9 TDI 92 rok czy brać coś innego?
W opisie aukcji pisze, że powinny pasować do tego auta. Proszę jeszcze potwierdźcie czy na 100% bo rożnie to bywa z aukcjami.
https://allegro.pl/oferta/filtr-oleju-knecht-audi-80-8c-b4-7533749030
https://allegro.pl/oferta/filtr-paliwa-knecht-audi-80-8c-b4-7441424304
https://allegro.pl/oferta/filtr-powietrza-filtron-audi-80-8c-b4-6038772451
[B4 1.9 1Z] Wymiana filtrów 2x Knecht + pow. Filtron
- Kostek9626
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Tak, będą pasowały. Ale na Twoim miejscu kupiłbym filtr paliwa MANN. Powietrza i oleju może być FILTRON.
Kostek9626, Dlaczego mają nie pasowac? to nie statek kosmiczny. Wszystko jasno opisane. W razie wątpliwości otwierasz maskę i wszystko wiesz. Nie każdy ma czas jeździć po hurtowniach, nie oszukujmy się
Kostek9626, Dlaczego mają nie pasowac? to nie statek kosmiczny. Wszystko jasno opisane. W razie wątpliwości otwierasz maskę i wszystko wiesz. Nie każdy ma czas jeździć po hurtowniach, nie oszukujmy się
I nie kupuj w hurtowniach . Hurtownia sprzedaje hurtem, oczywiście prowadzi też sprzedaż detaliczną ale cena jest x2/3 w stosunku do hurtu. Jako przeciętny "Kowalski" łatwiej, taniej i przyjemniej będzie Ci kupić w sklepie motoryzacyjnym. Reasumując, jeśli jesteś mechanikiem/sklepem moto./ VIP klientem kupuj w hurtowni, natomiast jeśli jesteś klientem detalicznym to kupuj w sklepie. Pozdrawiam.
- Kostek9626
- Forum Audi 80
Ja tam duzo tego zmieniam czasem jest w srodku co innego niz powinno byc.
Osobiscie polecam udanie sie do sklepu/hurtowni po takie pierdoly tu musisz zaplacic za przesylke. Musle ze taniej wyjdzie kupic filtry normalnie "na miescie" cos sie nie podoba. Nie pasuje odajesz i tyle bez tlumaczen i wysylek.
Ale to tylko moje zdanie...
Osobiscie polecam udanie sie do sklepu/hurtowni po takie pierdoly tu musisz zaplacic za przesylke. Musle ze taniej wyjdzie kupic filtry normalnie "na miescie" cos sie nie podoba. Nie pasuje odajesz i tyle bez tlumaczen i wysylek.
Ale to tylko moje zdanie...
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Filtr oleju Mann W730/1
filtr powietrza Filtron AP 005 lub Mann C 31 152/1
Filtr paliwa Filtron PP 838 , ewentulnie PP 838/1 - ale on jest prawie drugie tyle droższy.
Filtr kabinowy Filtron K1003 , bo przy tym roczniku jest on w plastikowej ramce , oczywiście jeśli jest u Ciebie taki zamontowany.
Na allegro często są zestawy Mann do 80-tki w TDi-ku , ale tam to widziałem w każdym filtr kabinowy bez ramki.
filtr powietrza Filtron AP 005 lub Mann C 31 152/1
Filtr paliwa Filtron PP 838 , ewentulnie PP 838/1 - ale on jest prawie drugie tyle droższy.
Filtr kabinowy Filtron K1003 , bo przy tym roczniku jest on w plastikowej ramce , oczywiście jeśli jest u Ciebie taki zamontowany.
Na allegro często są zestawy Mann do 80-tki w TDi-ku , ale tam to widziałem w każdym filtr kabinowy bez ramki.