auta
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
https://audi80.pl/topics17/trefne-o ... 654,60.htmnoorbi pisze:Jest gdzieś na forum wątek o autach do kupienia ? bo chcę opisać faktyczny stan, żeby ktoś nie przejechał się na darmo.
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Kurna współczuje Norbi. Szkoda czasu, benzyny i leciutkich nerwów. Widziałem te zdjęcia. Faktycznie ideał. Kretynek, może Geniu, 8 dom ul. Niekumatych 64 kupi.
Ja pierdziele mać. Bez komentarza naprawdę.Auto w ciągłej eksploatacji. Aktualne opłaty,silnik dynamiczny i oszczędny,skrzynia sprzęgło w dobrej kondycji,ładne opony zimowe oraz letnieok 7mm,wnętrze niezniszczone,progi podłoga w oryginale,Idealny samochód Wyjątkowa wersja wyposażenia. Auto posiada sprawny climatronic, 4x el. szyby, el. szyberdach. Podgrzewane i regulowane elektrycznie lusterka. Centralny zamek. czyli wszystko co auto powinno posiadać. Audi 80 użytkowane przez pasjonata. Zadbane. Garażowane. Zawieszenie oraz uklad kierownicy stan idealny. blacharsko w 98 % idealny. Lakier błyszczący bez odprysków.auto używane do niedzielnych wyjazdów.
przykro,ale jak ja widzę że ktoś ma na sprzedaż więcej niż jedno auto to już zapala mi się kontrolka że to handlarz...a jak ktos obraca autami w niskich cenach to z reguły nic nie wkłada,jedynie bajki między książki...heheh,idealny lakiernik może sam go pryskał nie ma co się oszukiwać ze samochody w tym wieku i cenie będą idealne i bezwypadkowe,ale uczwiości brakuje sprzedającym aby powiedzieć wprost gdzie był walony...najlepiej od razu z góry walić tak---
Ja sprzedałem A80 i kupiłem A6 C4 2.5tdi - stan opłakany jak zawsze..... ale miałem taką i zawiozła mnie i żonkę do ślubu - mam mega sentyment - walczę z myślami by sprzedać, by nie wkładać pieniędzy itd - nie wiem jak ta walka się zakończy ale kupiłem - cena 4k to wiadomo cudów nie ma.
Foto z 2009r i z wczoraj
Foto z 2009r i z wczoraj
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Ja sam od dłuższego czasu tak się rozglądałem że może jakieś c4 bym łyknął. Niestety jest ich coraz mniej, znaczy takich sztuk do pojeżdżenia jeszcze a dobrze zadbane to już ceny zabijają i nie bardzo się to chyba kalkuluje to takiej codziennej jazdy - jeno jako zabytek(w niedzielę do kościoła pojechać).
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
ieble,
Ps.
A ja bym kupił... wróć... wrócił z moim B4. Serio moje zdjęcia.
Od Audi 80, Audi A6 i "papa". :cry:
ps2.
http://www.audiklub.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=49127 :cry:
Ps.
A ja bym kupił... wróć... wrócił z moim B4. Serio moje zdjęcia.
Od Audi 80, Audi A6 i "papa". :cry:
ps2.
http://www.audiklub.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=49127 :cry:
ja też sie rozglądam i tak kalkuluje...100c4 takie w miarę zaczynają się od 1200-1500 euro,wyrejestrowanie +ubezpieczenie jakieś 100e,prom do Polski pewnie z 400e lub na kołach to prom 100E plus paliwa za 150-200e,plus opłaty w Polsce i mamy już niezłą sumkę...wiec będąc już w polsce mamy okolice 2 tys e,tylko czy u nas dostaniesz tak uczciwe auto?busa dla siebie tez kupiłem za granicą bo w Polsce strach kupić coś używanego,większośc kombinuje jak tutaj oszukac i jeszcze na tym zarobic