Przywitaj się z nami
-
zibimaximax
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam.
Nazywam się Piotrek, mieszkam w okolicach Sanoka (prawie Bieszczady). Jestem posiadaczem Audi 80 b4 avant 1.9 tdi.
Chciałbym dołączyć do Waszego szacownego grona (jeżeli pozwolicie) , bo autko już leciwe (93) a fachowców coraz mniej ...
Pozdrawiam wszystkich
Nazywam się Piotrek, mieszkam w okolicach Sanoka (prawie Bieszczady). Jestem posiadaczem Audi 80 b4 avant 1.9 tdi.
Chciałbym dołączyć do Waszego szacownego grona (jeżeli pozwolicie) , bo autko już leciwe (93) a fachowców coraz mniej ...
Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Mr.Nobody, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej! Mam na imię Marta, jestem z Opola i od ośmiu lat jestem szczęśliwą posiadaczką 31-letniej już audiczki 80, która jest moją wierną kompanką w podróżach małych i dużych. Moja klacz należała wcześniej do mojego taty, który na nią chuchał i dmuchał, ja nie dorównuję mu za bardzo w dbaniu o samochody, ale się staram jak mogę
Dlatego jestem tutaj licząc na pomoc bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek
Pozdrowienia!
Dobry, Diabeł sie kłania.
Kilka dni temu nabylem B4 Avant 1Z...i narazie tego zaluje
Babcia ma 27 lat, ale lista usterek i dziwnosci na bank bedzie miala wiecej punktow...
bardzo licze na to ze forum i jego bywalcy pomoga mi dojsc z babka do porozumienia, bo dla mnie ostatnie prawdziwe i sensowne auta powstaly w latach 90. Pozniej skupili sie na produkowaniu usterek i robienia z kierowcow polglowkow. Klimatyzacja to jedyne na co bym sie skusil, ale babcia klimy akurat nie posiada, nad czym nie ubolewam. Gardze czujnikami cofania, kamerkami, asystentami parkowania i nawigacja.
badzcie zdrowi i niech Wam Audi ladnie jezdza.
aaa, oboje z babcia mieszkamy na Dolnym Slasku, w Lubinie.
Kilka dni temu nabylem B4 Avant 1Z...i narazie tego zaluje
Babcia ma 27 lat, ale lista usterek i dziwnosci na bank bedzie miala wiecej punktow...
bardzo licze na to ze forum i jego bywalcy pomoga mi dojsc z babka do porozumienia, bo dla mnie ostatnie prawdziwe i sensowne auta powstaly w latach 90. Pozniej skupili sie na produkowaniu usterek i robienia z kierowcow polglowkow. Klimatyzacja to jedyne na co bym sie skusil, ale babcia klimy akurat nie posiada, nad czym nie ubolewam. Gardze czujnikami cofania, kamerkami, asystentami parkowania i nawigacja.
badzcie zdrowi i niech Wam Audi ladnie jezdza.
aaa, oboje z babcia mieszkamy na Dolnym Slasku, w Lubinie.
Siemaneczko,
Od 13 Lat w mojej rodzinie jest w posiadaniu 80 B4 2.0 ABT 90kunia rok 93 zielony dlatego moja dziewczyna nazwała go żuczkiem, niech jej będzie z kobietami się się nie dyskutuje, tak jest po prostu lepiej
Kupiona była z przebiegiem 130tyś aktualnie ma 350tyś
Od 4 lat jestem jej posiadaczem i w końcu sie odważyłem zarejestrować na forum. Grzanie dupek elektryczny szybek i lusterka, jedynie czego mi do szczęscia w niej brakuje to klima, ale pewnie i to da się założyć
Mieszkam i na co dzień ujeżdżam Audi w wawie
Mam nadzieję że znajdę tu sporo informacji na temat b4, ale i też że nie jednej osobie pomogę. A tym czasem idę grzebać po forum może znajdę coś ciekawego
Od 13 Lat w mojej rodzinie jest w posiadaniu 80 B4 2.0 ABT 90kunia rok 93 zielony dlatego moja dziewczyna nazwała go żuczkiem, niech jej będzie z kobietami się się nie dyskutuje, tak jest po prostu lepiej
Mam nadzieję że znajdę tu sporo informacji na temat b4, ale i też że nie jednej osobie pomogę. A tym czasem idę grzebać po forum może znajdę coś ciekawego
-
przemo7550
- Forum Audi 80

-
decapitated
- Forum Audi 80