Audi 80 b4 1.8T quattro
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Pan Trener
- Forum Audi 80
HALO. Ten samochód nie umarł. Pewnie wiele jeszcze przeszedł od roku 2013 kiedy temat ucichł. Ale teraz - dostaje drugie życie. W Marcu 2018 roku kupiłem tą budę od Marcina - nie byłem świadomy ogromu pracy do włożenia, ale też ciesze sie że trafiłem na tak "historyczny" model - który jako jeden z pierwszych przeszedł przeszczep Quattro.
Kupując ten samochód miałem już , co prawda krótko ale 80b4 - zwykła ośka, 2.0 Sedan - ale chciałem więcej. Niestety z mechaniką , a raczej w ogóle z motoryzacją nie miałem wiele wspólnego.
Po ponad roku z Quattro - wiem już dużo wiecej - myślę że już dawno przekroczyłem 100h pracy spędzonych przy tym gracie, i drugie tyle przy innych samochodach.
Czas na FRANKENSTEIN'a !! Już niedługo dowiecie sie wiecej , co przeszedł , co go czeka !
Pozdrawiam Marcinie (s80)!
Kupując ten samochód miałem już , co prawda krótko ale 80b4 - zwykła ośka, 2.0 Sedan - ale chciałem więcej. Niestety z mechaniką , a raczej w ogóle z motoryzacją nie miałem wiele wspólnego.
Po ponad roku z Quattro - wiem już dużo wiecej - myślę że już dawno przekroczyłem 100h pracy spędzonych przy tym gracie, i drugie tyle przy innych samochodach.
Czas na FRANKENSTEIN'a !! Już niedługo dowiecie sie wiecej , co przeszedł , co go czeka !
Pozdrawiam Marcinie (s80)!