[B4 2.0 ABT] Traci moc na 5 biegu
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
ok, ja też nie twierdzę że mam zawsze rację na 100 mógłbym stwierdzić samemu obadając sprawę.BLUE 80B4 pisze:nikt niejest idealny ale 45 lat naprawia auta .
Ale taką usterkę zdiagnozowaliśmy w 30 min. i nawet mi do łowy nie przyszło by szarpać się kompem zaraz, tylko dlatego że vag go nie widzi. A objawy było identiko jak u ciebie, i też już na końcu nie odpaliło.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jakub
- Silnik: 2.0 ABT
no to co moze byc powodem ze na 5 biegu traci moc i to niezawsze niech ktos mnie oswieci i wytlumaczy gdzie szukac
[ Dodano: 2019-06-12, 19:05 ]
lub co sie popsulo bo jestem zielony jesli chodzi oto , z tego tez tu napisalem z nadzieja ze ktos mi powie co jest nie tak i napisze co wymienic lub cos innego ...
lub co sie popsulo bo jestem zielony jesli chodzi oto , z tego tez tu napisalem z nadzieja ze ktos mi powie co jest nie tak i napisze co wymienic lub cos innego ...
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
pewnie samo lpg , napisałem Ci to już w poście na poprzedniej stronie - rozjeżdżanie map od jazdy na lpg zapewne bo z takiego opisu ciężko stwierdzić coś na 100 % ale skoro pomógł reset a tak sam napisałeś, więc...BLUE 80B4 pisze:no to co moze byc powodem ze na 5 biegu traci moc i to niezawsze niech ktos mnie oswieci i wytlumaczy gdzie szukac
Być może do tego jakaś usterka(o której nie wiemy) dodatkowa(pomijam tą która teraz jest że auto nie odpala), która powoduje szybsze rozwalanie mapy skoro ich wcześniej nie robiło tak mocno i często.