[ Audi B4 1.9 TDI 1Z ] Cichociemny Zetor
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Luka82
- Forum Audi 80
- Imię: Luk
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Kurde zacnie wygląda
Ale jak się faktycznie czepiać to trochę przód jest wyżej.
Kurde z braku czasu ja jeszcze nie wsadziłem swoich sprężyn i powiem Ci że właśnie tego się też obawiam że może mi też tak wyjść.
Rozkminiałem temat wielokrotnie i niekiedy tak jest że właśnie nie wiedzieć czemu czasami wychodzi przód ciut wyżej
Ale mimo to bajka
Ale jak się faktycznie czepiać to trochę przód jest wyżej.
Kurde z braku czasu ja jeszcze nie wsadziłem swoich sprężyn i powiem Ci że właśnie tego się też obawiam że może mi też tak wyjść.
Rozkminiałem temat wielokrotnie i niekiedy tak jest że właśnie nie wiedzieć czemu czasami wychodzi przód ciut wyżej
Ale mimo to bajka
Krzysiek 84 pisze:Sprężyny ori siedziały i amortyzatory sachs gazowo-olejowe i przód to nawet wysoko był.
Miałem identycznie , poduchy amorów ASO i przód siedział jak
Ciebie tak samo wysoko, w sumie spotkałem się z kilkoma przypadkami po zmianie ori amorów na zamienniki przód strzela do góry eibachy ratują sytuację
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Krzysiek 84
- Junior Admin
Mam rezany z dwóch coupe , ale jakoś nie mam weny na przymiarki , chyba poczekam na laminat od Adriana.Qesti pisze:Potrzeba jej jeszcze zdesia od compi na tył i jak dla mnie auto w 100% skończone
Dziękikrzysaudi pisze:Samochodzik fajnie zrobiony na kultowych gadżetach
Na FB kolega ogarnia takie rzeczy , też ma czarnego sedana LY9Z , tylko z 2.8 pod maską i ze stopkami własnej produkcji , są to aluminiowe odlewy.krzysaudi pisze:Gdzie wychaczyłeś podstawki pod lotkę na klapie ??
Dzięki , ale do Twojego Avanta dorównać , to mu daleko jeszczeLuka82 pisze: piękny ten sedanik
A czym smigałeś po Olecku , bo zazwyczaj staram się z wiekszą uwagą przyglądać 80-tkom mijanym po drodze.Aezmo pisze:kilka razy widziałem "na żywo" krążąc po Olecku
Najczęściej srebrnym sedanem B4 na GWE, charakterystyczny przód bez tablicy rejestracyjnej. Glównie przemieszczam się na trasie Sedranki - Kaufland .Krzysiek 84 pisze:A czym smigałeś po Olecku , bo zazwyczaj staram się z wiekszą uwagą przyglądać 80-tkom mijanym po drodze.Aezmo pisze:kilka razy widziałem "na żywo" krążąc po Olecku
W sumie można by jakiegoś spota zrobić w następny weekend, bo teraz zjeżdżam.
- Krzysiek 84
- Junior Admin