Witam!
Jako że moje osłony nie nadają się do dalszej współpracy, szukam więc nowych, i znalazłem (teoretycznie też do 2.6) ale:
Moje osłony:
Osłony które mogę kupić:
Jeśli chodzi o numer części to różnią się tylko literkami na końcu.
A pozatym widać że jedna z moich mocowana jest na 3 śrubki, a w tych z aukcji jest tylko na 2, no i różnią się też przetłoczeniami na dole... Oczywiście do kupienia są kompletne osłony razem z przednią częścią, brak tylko plastiku dolnego z otworem na koło zębate...
Pytanie brzmi: Da się to jakoś poskładać ? Czy muszę szukać dalej ? Może ktoś to przerabiał ? Na głowie staję ale nie mogę znaleźć osłon takich jak moje a bez tego nie poskładam silnika ((
[B4 2.6 ABC] Osłona rozrządu V6
-
- Forum Audi 80
- Imię: Kociemb
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Serwis nie ma, Audi Tradition ma nawet w dobrej cenie - jedna 30 druga 10 euro, ale 2 tygodnie czekania... Jak nie będzie wyjścia to tam kupie...
Ogólnie w serwisie do B4 już mało co jest z tego co widzę bo o co nie pytam to nie dostępne i nie produkowane... Ogólnie jakoś ogólnie słabo to jest zorganizowane bo Polskie ASO ma kontak tylko z głównym magazynem w Kassel i tyle. Więc jeśli coś jest dostępne gdzieś indziej w Niemczech (innym magazynie czy ASO) to mówią żę nie ma
[ Dodano: 2019-07-16, 08:15 ]
volkswagenclassicparts.pl/ -145zł sztuka jakby kto szukał
Ogólnie w serwisie do B4 już mało co jest z tego co widzę bo o co nie pytam to nie dostępne i nie produkowane... Ogólnie jakoś ogólnie słabo to jest zorganizowane bo Polskie ASO ma kontak tylko z głównym magazynem w Kassel i tyle. Więc jeśli coś jest dostępne gdzieś indziej w Niemczech (innym magazynie czy ASO) to mówią żę nie ma
[ Dodano: 2019-07-16, 08:15 ]
volkswagenclassicparts.pl/ -145zł sztuka jakby kto szukał