- trzeba będzie upychać w 17 calach, nie wiem czy nie będziesz musiał uderzyć w 18-ki.
 - trzeba będzie upychać w 17 calach, nie wiem czy nie będziesz musiał uderzyć w 18-ki.Coupe czerwony bocian Krisa :)
Koła jeśli będą miały być większe i 18-tki to avus 3 , albo coś kultowego koniecznie z rantem.Ten etap będzie kontynuowany w zimę - moc , hamulce i koła . Zawieszenie , tzn gwint montuję w tygodniu - ma przyjść w poniedziałek Fedexem .Hy hy.
Ale na tą chwilkę ważne dla mnie że w końcu upchnąłem pod zderzak IC z iveco. Wielki jest jak stodoła. I zderzaka nie podcinałem tylko trochę belkę pod chłodnicą i takie wzmocnienia boczne . Weekend jest na to żeby przygotować auto do wyjazdu na przegląd pierwszy od 5 lat ...

Ale na tą chwilkę ważne dla mnie że w końcu upchnąłem pod zderzak IC z iveco. Wielki jest jak stodoła. I zderzaka nie podcinałem tylko trochę belkę pod chłodnicą i takie wzmocnienia boczne . Weekend jest na to żeby przygotować auto do wyjazdu na przegląd pierwszy od 5 lat ...
- 

A80-freunde
- Forum Audi 80 
- pawelrybak15
- Forum Audi 80 
- Kontakt:
He.Zmiana koloru podyktowana lakiernikiem . Czerwień zresztą zawsze mi się podobała - miałem dużo czerwonych samochodów. Licznik - bo taki miałem pod ręką i łatwiej mi to było odpalić na początku niż oryginalny z tdi bo takiego po prostu nie mam ...Dzisiaj walka z zawieszeniem ... niszczenie druciarstwa poprzedniego wlasciciela ...
Pozdr.
[ Dodano: 2019-08-07, 23:20 ]
Zawieszenie opanowane - jutro jeszcze zbieżność i w końcu upragniony przegląd. Ha ha.

Pozdr.
[ Dodano: 2019-08-07, 23:20 ]
Zawieszenie opanowane - jutro jeszcze zbieżność i w końcu upragniony przegląd. Ha ha.
- 

A80-freunde
- Forum Audi 80 
- 

A80-freunde
- Forum Audi 80 
- pawelrybak15
- Forum Audi 80 
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80 
- Kontakt:
Wszystkie nowe auta sa robione dla mnie na jedno kopyto . 
Robiłem niedawno swap motoru w mercedesie 190 z silnika na mechanicznym wtrysku na motor z w124 na pełnym elektronicznym wtrysku - tam było czuć duszę czasu autka . Piękne uczucie pracować przy starszych autkach - dodatkowo jeśli wpakuje się w nie worek złota i odwdzięczy nam się to. Przy nowych pracuję bo coś w życiu trzeba robić , ale trzeba dbać o youngtimery bo jest teraz moda na wszystko co nowe. A stare na złomy chcą ludzie oddawać . Jeszcze z 10 lat temu śmigało u mnie w mieście dużo 80-tek , golfikow 1 i 2 generacji . A teraz ? Lipa. A coupe za kilka miesięcy czeka kolejny etap w życiu . Moc , moc moc . musi być 200 km minimum . hy hy

Robiłem niedawno swap motoru w mercedesie 190 z silnika na mechanicznym wtrysku na motor z w124 na pełnym elektronicznym wtrysku - tam było czuć duszę czasu autka . Piękne uczucie pracować przy starszych autkach - dodatkowo jeśli wpakuje się w nie worek złota i odwdzięczy nam się to. Przy nowych pracuję bo coś w życiu trzeba robić , ale trzeba dbać o youngtimery bo jest teraz moda na wszystko co nowe. A stare na złomy chcą ludzie oddawać . Jeszcze z 10 lat temu śmigało u mnie w mieście dużo 80-tek , golfikow 1 i 2 generacji . A teraz ? Lipa. A coupe za kilka miesięcy czeka kolejny etap w życiu . Moc , moc moc . musi być 200 km minimum . hy hy
- pawelrybak15
- Forum Audi 80 
- Kontakt:

Licznik też na minus niestety
 Licznik też na minus niestety  

ale gdzie pojawię się bocianem sprawiam że ludziom łamią się karki
 ale gdzie pojawię się bocianem sprawiam że ludziom łamią się karki