[Cabrio 1.8 ADR] Samo zamykający się centralny zamek audi 80
[Cabrio 1.8 ADR] Samo zamykający się centralny zamek audi 80
Na wstępie powiem że tak już auto kupiłem tzn. otwieram go z pilota i dokładnie od momentu otwarcie po 2 minutach się sam zamyka nie ważne czy będzie włączony zapłon czy nie,tak samo wygląda sytuacja gdy otworze go normalnie kluczykiem 2 minuty i auto sie zamyka
audi 80 cabrio 99r oryginalny kluczyk ze scyzorykiem i alarmem
audi 80 cabrio 99r oryginalny kluczyk ze scyzorykiem i alarmem
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
kluczyk jest oryginał 100% a samo to zamykanie jest spowodowane jakaś usterką tylko nie wiem gdzie tkwi problem czy to krańcówka czy co gdzie szukac ??Jarewa pisze:Oryginalny sterownik nie ma funkcji auto zamykania czasowego. Na pewno masz oryginalny scyzoryk?? Bo z tego co wiem scyzoryki były tylko w końcówce 2000r. Może masz jakąś dokładkę chińską? One miały auto zamykanie prawie w 99% sterowniko ta funkcja byla.
Pokaż zdjęcie pilota.
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Żadne uszkodzeni mechanicznie mechanika nie jest tak dokładna by dokładnie co 2min zamykać. Jedynie można mówić o uszkodzeniu pompki. Czyli pompka do wymiany bo dokładnie co 2min musi zgasic światła wewnętrzne jakieś zwarcie w pompce może być albo coś innego co powoduje że główny układ głupieje...
Oryginalny sterownik ma tylko funkcje antynapadu czyli po przekroczeniu 10km/h sam zamyka innej funkcji nie ma by sam zamykał.
Oryginalny sterownik ma tylko funkcje antynapadu czyli po przekroczeniu 10km/h sam zamyka innej funkcji nie ma by sam zamykał.
Na wstępie powiem że tak już auto kupiłem audi 80 cabrio 99r oryginalny kluczyk ze scyzorykiem i alarmem dokładnie dzieję się tak tzn. otwieram go z pilota wsiadam zamykam drzwi po czym sam sie zamyka ,i nie ważne czy to drzwi kierowcy czy pasażera centralny po zamknieciu drzwi sam sie zamyka,zdażyło się już kilka razy że jednak się nie zamknął nie ma na to reguły obstawam że gdzie musi być jakieś zwarcie,podmieniłem pompkę na taką samą jak mam tzn. te same numery lecz ona po podłączenie cąły czas pracuję cieżko mi stwierdzić czy coś z pompką czy coś z instalacje,od czego najlpiej by zacząc czytałem że wiązki w drzwiach może robić zwarcie bądź tylna klapa lecz tylna klapa działa