[Cabrio 1.8 ADR] Co wchodzi w skład centralnego zamka w cabr
[Cabrio 1.8 ADR] Co wchodzi w skład centralnego zamka w cabr
Interesują mnie informacje lub jakieś zdjecia całej instalacji centralnego zamka w audi cabrio wiem że jest pompka centralnego zamka i silowniki no i węzyki czy coś jeszcze jest ??
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Siłownik zamek tylnej klapy nie podlega pod instalacje centralnego zamka..
Co do pytania zależne od wersji były cztery rodzaje.. Z alarmem i bez, z pilotem, scyzoryk...
Oj tam maćku troszkę przesadzasz główną przyczyną są ich właściciele... Praktycznie zamek niezniszczalny a tylko jedna wada co tyczy się wszystkich wiązki klapy...
Co do pytania zależne od wersji były cztery rodzaje.. Z alarmem i bez, z pilotem, scyzoryk...
Oj tam maćku troszkę przesadzasz główną przyczyną są ich właściciele... Praktycznie zamek niezniszczalny a tylko jedna wada co tyczy się wszystkich wiązki klapy...
'Jarewa pisze:Siłownik zamek tylnej klapy nie podlega pod instalacje centralnego zamka..
interesuje mnie wersja cabrio polift kluczyk syczoryk z alarmem