[Audi 80 AVANT B4] 1,9 TDI 1 Z+ AUTOMAT
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Są i nóweczki , czekają na Ciebie
http://trshop.audi.de/konakart/SelectPr ... model=0001
http://trshop.audi.de/konakart/SelectPr ... model=0001
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Luka82
- Forum Audi 80
- Imię: Luk
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Kurde Panowie ponowne wyciągnięcie skrzynki i co się okazało rozleciały się kosze na 3 i 4 biegu
Dobrze ze w zapasie była skrzynka dodatkowa z potwierdzonym przebiegiem i teraz walka z złożeniem z dwóch tej jednej jedynej
A z ciekawostek skontaktowałem się z Audi i otrzymałem info że mają takową skrzynkę i już prawie zacierałem ręce ale jak otrzymałem koszt takiej imprezy to opadły mi cycki nowa skrzynka do mojej laluni 16 250 zł !!!!
Dobrze ze w zapasie była skrzynka dodatkowa z potwierdzonym przebiegiem i teraz walka z złożeniem z dwóch tej jednej jedynej
A z ciekawostek skontaktowałem się z Audi i otrzymałem info że mają takową skrzynkę i już prawie zacierałem ręce ale jak otrzymałem koszt takiej imprezy to opadły mi cycki nowa skrzynka do mojej laluni 16 250 zł !!!!
Brałem kilka części z ASO bo ręcę opadają na tych zamiennikach niektórych i nie wiem czy wystarczyłby milion euro żeby złożyć kompletną 80tkę na częściach z ASOLuka82 pisze:Kurde Panowie ponowne wyciągnięcie skrzynki i co się okazało rozleciały się kosze na 3 i 4 biegu
- Luka82
- Forum Audi 80
MIRON DKL, no powiem Ci że spodziewałem się sporej kwoty ale ta, to już jakiś absurd
No nic na chwilę obecną mam info że ta druga skrzynka jest w bardzo dobrym stanie jedynie tarcze są wytarte więc podmianka i składanie do kupy nowa oliwa + filtr i oby wszystko zadziałało jak należy trzymajcie kciuki
No nic na chwilę obecną mam info że ta druga skrzynka jest w bardzo dobrym stanie jedynie tarcze są wytarte więc podmianka i składanie do kupy nowa oliwa + filtr i oby wszystko zadziałało jak należy trzymajcie kciuki
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Sagitari
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
Luka82, oglądałem właśnie te zdjęcia odmalowanych kolumn przedniego zawieszenia, wyglądają super. Ja też przygotowuję do piasku z proszkiem przednie kolumny, jednak zauważyłem ciekawą rzecz. Chodzi o te "chorągiewki", do których przykręcane są łączniki stabilizatora. Na Twoich otwory nie są centralnie na środku, są jakby wyżej. Zawsze wydawało mi się, że kolumny mc'pherson są wszystkie takie same w 80-kach, a jednak w niektórych te otwory są centralnie na środku tych chorągiewek, a czasem są właśnie nieco wyżej, tak jak u Ciebie.
Komplet przeznaczony do odnowienia, którym dysponuję, ma własnie te otwory zdecydowanie bardziej na środku chorągiewek. Wiesz może, skąd ta różnica ?
Komplet przeznaczony do odnowienia, którym dysponuję, ma własnie te otwory zdecydowanie bardziej na środku chorągiewek. Wiesz może, skąd ta różnica ?
- Luka82
- Forum Audi 80
Sagitari, powie Ci że dałeś mi do myślenia bo nigdy nie zwracałem na to uwagi i aż zacząłem przeglądać swoje fotki bo miałem trzy komplety mcpersonów przednich i w każdych jest w tym samy miejscu tak ciut u góry więc nie potrafię tego logicznie wytłumaczyć
[ Dodano: 2019-10-20, 22:21 ]
Na koniec sezonu ale udało się ostatni piękny weekend i jest długo wyczekiwany moment Teraz mogę spokojnie powiedzieć było warto
A teraz mała sesyjka
[ Dodano: 2019-10-20, 22:21 ]
Na koniec sezonu ale udało się ostatni piękny weekend i jest długo wyczekiwany moment Teraz mogę spokojnie powiedzieć było warto
A teraz mała sesyjka
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Luka82
- Forum Audi 80
Koleżanki i koledzy dziś udało mi się nabyć drogą kupna kolejny smaczek
, ,
Oryginał poszedł dziś do piachu + nowy lakier
No i myślę jeszcze przed białym puchem założyć
[ Dodano: 2019-10-22, 21:58 ]
Krzysiek 84, no powiem Ci że gdzieś tam przeszło mi przez myśl założenie Kompletu Hella Treser ale coraz ciężej o ładny zestaw a jak jest to kosmiczne pieniądze za niego krzyczą, ale może kiedyś się trafi za fajne pieniądze to czemu nie
, ,
Oryginał poszedł dziś do piachu + nowy lakier
No i myślę jeszcze przed białym puchem założyć
[ Dodano: 2019-10-22, 21:58 ]
Krzysiek 84, no powiem Ci że gdzieś tam przeszło mi przez myśl założenie Kompletu Hella Treser ale coraz ciężej o ładny zestaw a jak jest to kosmiczne pieniądze za niego krzyczą, ale może kiedyś się trafi za fajne pieniądze to czemu nie
- Krzysiek 84
- Junior Admin