[80 b4 ABT] Audi od forumowicza, miejscowość Kocoń
-
- Forum Audi 80
[80 b4 ABT] Audi od forumowicza, miejscowość Kocoń
Panowie, widziałem już tą Audice że 2 miesiące temu, jak cena wynosiła ponad 10 tys. Teraz jest mniej i poważnie się nad nią zastanawiam gdyż moja Corolla, po zimie, idzie na żyletki. Waszym zdaniem warto go wziąć?
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-80-w ... CwPql.html
Pozdrawiam
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-80-w ... CwPql.html
Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Łukasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Typowy Kowalski może dostać zimnych potów na widok trójki z przodu, niestety... A jest pewne grono takich osób zainteresowanych autami jak B4.Jak w takim aucie może odstraszyć przebieg??
Tak samo jak patrzenie głównie przez pryzmat rocznika.
To też, a że może być wychechłany gorzej to jakoś czasem niekoniecznie ludzi interesuje.Za ta kase masz nowszy A4...
B4 trzeba mimo wieku doceniać w pewnych zaletach (a do dziś ich nie brakuje), inaczej takie auto nie ma sensu. Podobnie jak stare BMW czy Mercedesa. Ale to chyba każdy nawet nieco wtajemniczony wie.
-
- Forum Audi 80
Powiem Wam, że o wiele bardziej podobają mi się auta z roczników do 2000, niż te plastikowe wozidła w których trzeba z każda pierdołą do serwisu jeździć. Chociaż ostatnio nadziałem się na minę z Corollą e11, bo podłużnica idzie jak wafel w czekoladzie;/h/k pisze:B4 trzeba mimo wieku doceniać w pewnych zaletach (a do dziś ich nie brakuje), inaczej takie auto nie ma sensu. Podobnie jak stare BMW czy Mercedesa
-
- Forum Audi 80
- Imię: Łukasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Zauważyłem, że z Japonią jest ogólnie tak - to solidne auta, ale poniżej pewnych roczników nie brałbym właśnie ze względu na rdzę. Jak nie progi, ranty to jakieś osłony w podwoziu, wózek zawieszenia. W Audi służy to znacznie dłużej - wygląda, że stal z innego stopu, bo nawet jak rdzewieje to do bezużyteczności mija sporo czasu.
Nowsze auto - czemu nie. Ale na takie trzeba mieć jednak sporo odłożone, bo inaczej idziemy na jakieś kompromisy, nierzadko wręcz niedorzeczne. No i fakt - w nowszym serwis we własnym zakresie często trudniejszy.
Nowsze auto - czemu nie. Ale na takie trzeba mieć jednak sporo odłożone, bo inaczej idziemy na jakieś kompromisy, nierzadko wręcz niedorzeczne. No i fakt - w nowszym serwis we własnym zakresie często trudniejszy.
-
- Forum Audi 80
https://sprzedajemy.pl/audi-80-b4-bogat ... nr61470720
Nadal aktualna boczki nie odpadły, a czy jest zbyt modzona... jak jej nie zmodzisz to masz fajerę i pedały...
Zapraszam serdecznie; świeżo doinwestowana rozrusznik hamulce aparat zapłonowy i instalacja LPG.
Pozdrawiam serdecznie
Nadal aktualna boczki nie odpadły, a czy jest zbyt modzona... jak jej nie zmodzisz to masz fajerę i pedały...
Zapraszam serdecznie; świeżo doinwestowana rozrusznik hamulce aparat zapłonowy i instalacja LPG.
Pozdrawiam serdecznie