Audi 80 cabrio 2.8L V6
-
- Forum Audi 80
Audi 80 cabrio 2.8L V6
Witajcie,
Chcialbym przedstawic moje malenstwo ktore nabylem kilka dni temu. Sentyment do marki Audi mam od dawna bo kilka egzemplarzy mialem dotychczas oraz obecnie posiadam w nowej wersji ( na codzien )natomiast zawsze chcialem posiadac cabrio ktore bedzie cieszyc mnie kazdego dnia . I oto jest !!!
Jak kazde autko w tym wieku potrzebuje troche milosci ale to tylko kwestia czasu....
[ Dodano: 2019-11-03, 20:16 ]
Zdjecia
[ Dodano: 2019-11-03, 20:29 ]
Chcialbym przedstawic moje malenstwo ktore nabylem kilka dni temu. Sentyment do marki Audi mam od dawna bo kilka egzemplarzy mialem dotychczas oraz obecnie posiadam w nowej wersji ( na codzien )natomiast zawsze chcialem posiadac cabrio ktore bedzie cieszyc mnie kazdego dnia . I oto jest !!!
Jak kazde autko w tym wieku potrzebuje troche milosci ale to tylko kwestia czasu....
[ Dodano: 2019-11-03, 20:16 ]
Zdjecia
[ Dodano: 2019-11-03, 20:29 ]
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- JakiBoY
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1,8 AEB
- Kontakt:
Re:
Wyraziłem opinie że lubię to połączenie, zwłaszcza w tak oryginalnym kolorze.
Wiem sporo o tych samochodach z katalogów i z informacji na zagranicznych forach więc wiem, że na pewno soczewki w cabrio były oferowane dopiero od momentu jak weszło 1.8 do oferty. A był to rok 97. Nie każde cabrio dostawało "tylko" soczewki a tym bardziej nie w roku 96. To tak jakbyś powiedział że "każde" cabrio miało głośniki z tyłu. Nie, nie miało do pewnego rocznika była to opcja dodatkowa. To samo tyczy się dodatkowych zegarów.
Od 97 zmieniony został licznik.
Weszła edycja sunline a razem z nią pełne skórzane wnętrze, klima.
Elektryczny dach też pojawił się w tamtym roku ale każdy klient miał wybór odnośnie sposobu otwierania dachu aż do edycji finałowej.
Do 97 roku począwszy od 95/96 soczewki były opcjonalne. Później aż do final edition były standardem. Zderzak CFL był od 97 roku, ale opcjonalnie można było nabyć cabrio z competition zderzakiem w wersjach v6.
Tak było z wieloma opcjami wyposażenia.