O super. Chyba będzie się działo
Od razu dokumentuj wszystko i spisuj, bo mnie też to kiedyś czeka i fajnie będzie skorzystać, po sąsiedzku z wiedzy kogoś kto przez to przebrnął - oczywiście za odpowiednie wynagrodzenie
plan jest taki by do zimy wyjechać
4.2 ANK 360KM + 5 biegowy tiptronic i oczywiście 4x4
wnętrze na razie seria może później mały patrosz i klatka ale do tego jeszcze daleko
świetnie wygląda cały ten projekt od początku. Moje gratulację Jacku!!! U siebie już wstawiłem radio z audi navigation plus i ten wąski pasek chce wykorzystać na uchwyt na kubki od passata b5.
Mam pytanie czy jest dużo komplikacji przy montowaniu foteli i kanapy z audi a6 c5?
Witam, nurtuje mnie temat foteli na tyle z A6C5
Osobiście posiadam komplet takich foteli i zastanawiam się nad wrzuceniem ich i tutaj moje pytanie
Bo obejrzałem cały temat i nigdzie nie znalazłem fotki jak to wygląda u Ciebie, napisałeś że siedzisko udało Ci się upchać a zostawiłeś oparcia od 80-tki - jak to wygląda ?
PS. Wiem że temat od stycznia nie ruszany ale tylko u Ciebie zauważyłem taki komplet foteli i chciałbym się dowiedzieć co i jak.
jarecki3 pisze: napisałeś że siedzisko udało Ci się upchać a zostawiłeś oparcia od 80-tki - jak to wygląda ?
do siedziska dospawałem dwie łapki by przykręcić w ori miejsce
jedyna różnica w tylnym siedzisku to 2 uchwyty na napoje no i jest szersze o ok 4-5 cm na stronę
przednie fotele tył zwężony o 2 cm i przyspawane ślizgi z foteli b4 przednie mocowanie ori wycięte i przyspawane od c5
[ Dodano: 2019-05-01, 21:50 ]
troche sie działa przez ostatni czas
audi wyciagnięte z krzaków
wymienione wygłuszenie podłogi drzwi wygłuszone butylem oraz pianką kauczukową i przy okazji zamontowany klimatronik
światła przeciwmgłowe led csp z soczewką 180x6 * oraz dodane swiatła drl 1200 lm sztuka
nowa atrapa pod lampy b4 i maskę z b3
niestety długo się nią nie cieszyłem tak jak i przeciwmgłowymi
białe felgi poszły na złom
a na ich miejsce trafiły AZEVy
[ Dodano: 2019-08-30, 23:38 ]
Drobne rezanie lamp . Teraz czekamy na odbiór auta od lakiernika
Teraz poszukiwanie nowej lotki i podstawek pod lotke z dtm oraz zderzaka na tył od compi
Super robota mnie też czeka nowy lakier ale przeraża mnie sama myśl o tym a co dopiero robota a że jestem w tym zielony to jeszcze będzie mnie to kosztować krocie