Ważne - konkurs na 80 miesiąca zastał zawieszony
- Wino
- Forum Audi 80

- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ale to nie o to chodzi żeby kogoś zmuszać po prostu wiele osób chcialo by mieć kalendarz ze soim autem na jednej ze stron a ci co wygrali z tego nie korzystają. Można by zrobić punkt w regulaminie że po wygraniu jest miesiąc na wplate pieniążków na kalendarz w innym przypadku autem miesiąca zostaje ten który zajoł 2 miejsce.
- Rastaman25
- Forum Audi 80

- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Ja rozumiem ale popatrzcie nawet na ilość chętnych co startują w konkursach, jest ich bardzo mało a jak zrobimy taki zapis to będzie jeszcze mniej albo nawet wcale. Już swego czasu był problem poruszany bo dla niektórych problem był bo swój temat o audi trzeba mieć by startować w konkursie, czy zdjęcia tematyczne.
Także moim zdaniem nie tędy droga.
Co do kalendarza w przyszłym roku to hmm, nie wiadomo czy w ogóle będzie, ale to jeszcze zobaczymy. Mam jeszcze jeden pomysł ale się zobaczy.
Także moim zdaniem nie tędy droga.
Co do kalendarza w przyszłym roku to hmm, nie wiadomo czy w ogóle będzie, ale to jeszcze zobaczymy. Mam jeszcze jeden pomysł ale się zobaczy.
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
[center]Konkurs zostaje zawieszony do odwołania.[/center]
Pewnie większość też zauważyła znikomą aktywność w tym projekcje i dlatego postanawiamy zamknąć go. Nie wiem czy całkiem - się zobaczy, na razie jest zawieszony i w tym roku nie będzie już organizowania konkursu o nazwie 80 miesiąca
Jeśli w kolejnych latach zajdzie potrzeba konkurs może zostać wznowiony.
pozdrawiam admin
Pewnie większość też zauważyła znikomą aktywność w tym projekcje i dlatego postanawiamy zamknąć go. Nie wiem czy całkiem - się zobaczy, na razie jest zawieszony i w tym roku nie będzie już organizowania konkursu o nazwie 80 miesiąca
Jeśli w kolejnych latach zajdzie potrzeba konkurs może zostać wznowiony.
pozdrawiam admin